WTA Seul: Prefatam turneul asiatic si analizam sansele romancelor!

Turneul Korea Open Tennis din Seul va avea loc in perioada 19-25 septembrie. Pe hard-ul asiatic le vom vedea la treaba pe romancele Irina Begu, Monica Niculescu si Patricia Tig.


inregistreaza-te - unibet


Korea Open Tennis

Turneul asiatic a debutat in anul 2004, in Seoul Olympic Park Tennis Center, locul unde au avut loc Jocurile Olimpice din 1988, cand Steffi Graf a reusit „slamul de aur”.

Printre jucatoarele care au reusit sa se impuna la Seul se numara Maria Sharapova, Venus Williams, Caroline Wozniacki si Agnieszka Radwanska. In 2015, turneul a fost castigat de Irina Begu, 6-3, 6-1 in finala disputata in compania Aliaksandrei Sasnovich.

Adversarele romancelor

Irina Begu va juca in primul tur contra lui Su Jeong Jang, locul 186 WTA. Aceasta va fi prima intalnire directa dintre cele doua jucatoare.

Patricia Țig o va înfrunta in primul tur al competitiei pe neozeelandeza Marina Erakovic, pozitia 118 WTA. Cele doua se vor afla la prima disputa directa.

Monica Niculescu inca nu si-a aflat adversara din primul tur, aceasta urmand sa joace impotriva unei sportive venita din calificari.


Citeste si:


Principalele favorite

Irina Begu este cap de serie numarul 1 la Seul, fiind urmata de Johanna Larsson, Shuai Zhang, Kristina Mladenovic si Monica Niculescu. In cazul unei victorii in primul tur, Patricia Tig ar putea sa o intalneasca pe Kirsten Flipkens (cap de serie numarul 6) in turul secund. Printre jucatoarele care ar putea sa ii puna probleme Irinei in drumul catre o noua finala se numara Monica Niculescu, Shuai Zhang si Camila Giorgi.

Sursa foto: thehimalayantimes.com


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu