Xavi demisionează de la Barcelona! Vezi care sunt posibilii înlocuitori!

Xavi

Xavi pleacă de la Barcelona: Cine îi ia locul?

Xavi și-a anunțat plecarea de la Barcelona după eșecul surprinzător suferit pe teren propriu în compania lui Villarreal (3-5). Conform ibericului, decizia nu va mai putea fi schimbată, nici măcar dacă Barcelona reușește să cucerească trofeul Ligii Campionilor. 

„După data de 30 iunie am decis să nu mai fiu antrenorul Barcelonei. Decizia a fost luată în calitate de fan al Barcelonei și nu cred ca parcursul echipei trebuie să continue în ritmul acesta, este nevoie de o schimbare, de o nouă dinamică în jocul echipei. Hotărârea a fost luată de comun acord cu președintele Juan Laporta în urmă cu multe zile, dar eșecul cu Villarreal a fost momentul nefericit pentru a-mi putea anunța decizia”

Betfair

D. 2161/28.08.2015

BONUS 100% pâna la 550 RON

Cine va fi înlocuitorul?

Xavi a fost adus pe banca Barcelonei la finalul lunii noiembrie a anului 2021. Managerul iberic n-a reușit să obțină rezultatele dorite în Liga Campionilor, dar este angrenat în optimile de finală ale acestei competiții în sezonul curent. Totuși, Xavi a declarat că nici măcar cucerirea trofeului Champions League nu l-ar putea îndupleca să își schimbe decizia de a părăsi clubul în vară. Catalanii au câștigat doar un trofeu în Supercupa Spaniei și unul în La Liga sub comanda lui Xavi, ceea ce semnifică extrem de puțin pentru un club cu pretențiile Barcelonei.

Cotele la pariuri sunt echilibrate în privința viitorului antrenor de pe Camp Nou!

La Betfair, antrenorul cu cele mai bune șanse de a prelua clubul catalan este Rafael Marquez. Mexicanul a evoluat timp de 6 sezoane în tricoul Barcelonei (2004-2010), moment în care a fost transferat de New York în schimbul a 9 milioane de euro. Managerul de 44 de ani o conduce pe Barcelona 2 în prezent, echipă ce evoluează în eșalonul al 3-lea din Spania. În cazul în care se va concretiza această mutare în vară, pariorii vor câștiga 550 de lei cu doar 100 de lei plasați.

Următorul manager pe listă este Francisco Javier Garcia Pimienta, dar este greu de crezut că antrenorul lui Las Palmas, ce n-a reușit performanțe impresionante nici din postura de jucător, ar putea prelua un club cu pretențiile și cerințele Barcelonei.

Podiumul este încheiat de Pep Guardiola, actualul antrenor al lui Manchester City care și-a declarat recent iubirea față de clubul catalan. Contractul ibericului la ,,cetățenii,, va expira în anul 2025, iar conducerea Barcelonei își face speranțe că l-ar putea readuce pe Guardiola. Totuși, diferența de loturi dintre Manchester City și Barcelona, cât și potența financiară a clubului din Premier League este incomparabilă cu capacitățile financiare ale Barcelonei.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, se află și el pe lista posibililor antrenori. Un pariu pe mutarea antrenorului iberic are cotă 13 pe Betfair, ceea ce ar însemna un profit de 1200 de lei în cazul în care pariem 100 de lei. Arteta are o strânsă legătură cu Arsenal grație rezultatelor excelente din precedentele două sezoane, dar presiunea din Premier League este net superioară celei din La Liga, iar Arteta ar putea decide că este momentul către o nouă aventură mai puțin solicitantă.

În fotografia de mai jos puteți regăsi întreaga listă propusă de Betfair pentru numirea noului antrenor la Barcelona. Situația clubului este una delicată în acest moment. Catalanii au de recuperat un handicap de 10 puncte față de liderul Real Madrid în La Liga, iar recent au fost eliminați din Cupa Regelui. De altfel, se anunță o ,,dublă de foc,, cu Napoli în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Înlocuitorul lui Xavi - cote Betfair

Înlocuitorul lui Xavi – cote Betfair

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Lasa un comentariu