Young Boys – Qarabag: Unde pierde teren trupa din Berna

Young Boys si  Qarabag isi vor masura fortele diseara, de la ora 21:00, cu o mansa tur ce se va disputa in Elvetia pe stadionul Stade de Suisse. Ambele echipe au fost eliminate din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida va fi arbitrate de o brigade israeliana ce il va avea la centru pe Alon Yefet.

Young Boys, vicecampioana Elvetiei sezonul trecut, probabil cea mai buna echipa din Elvetia dupa Basel, joaca in play-off-ul Europa League dupa ce a fost eliminata in turul trei preliminar al Ligii Campionilor de francezii de la AS Monaco cu un scor de 7-1 la general. Pe plan intern, Young Boys, ocupa locul cinci dupa tot atatea etape jucate cu un punctaj general de doar 6 puncte, contorizand o singura victorie , o infrangere si trei egaluri. In ultima etapa a fost infranta pe teren propiu de nou promovata Lugano, cu scorul de 1-0.

Qarabag– campioana Azerbaijanului, se afla in play-off-ul Europa League, la fel ca si adversara sa, a fost eliminata din turul trei preliminar al Ligii Campionilor de catre scotienii de la Celtic Glasgow, cu un scor de 1-0 la general, calificarea a fost obtinuta de scotieni in mansa tur, unde azerii au fost invinsi in Scotia cu scorul de 1-0, in retur disputa dintre cele doua terminandu-se cu un rezultat de egalitate , 0-0. In campionat, Qarabag , ocupa locul trei, cu o victorie si un egal, au reusit sa marcheze patru goluri dar sa si primeasca trei.

Echipe probabile:

Young Boys (4-2-3-1): Mvogo; Sutter, Vilotic, von Bergen, Benito; Gajic, Zakaria; Sulejmani, Kubo, Nuzzolo; Afum.

Qarabag (4-1-4-1): Sehic; Gurbanov, Guseynov, Sadiqov, Agolli; Garayev; El Jadeyaoui, Richard, Quintana, Tagiev; Reynaldo.

Info: Young Boys are ceva absente de seama, pe langa atacatul de top, Hoarau, lipsesc alti trei jucatori importanti, Sanogo, Steffen si Gerndt. Formatia azera, in ciuda eliminarii din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a facut doua meciuri foarte bune impotriva celor de la Celtic Glasgow. Nu este exclusa o noua evolutie buna a azerilor, aceasta chiar daca Young Boys are prima sansa la victorie.

Pronostic: Peste 1.5 goluri
De incercat: Ambele marcheaza

(One Claudiu)


 

Steaua si Astra, favorite diseara la pariuri! Care sunt diferentele


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu