Mourinho SIMTE IN CEAFA respiratia lui Zidane! Vezi aici CE COTA are francezul sa fie numit la carma „diavolilor rosii”!

Scaunul lui Jose Mourinho la Manchester United se clatina tot mai mult dupa infrangerea de la Brighton, scor 2-3, iar zvonurile cu Zinedine Zidane pe Old Trafford capata proportii.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!


Jocul „diavolilor” indica mari probleme defensive, de asemenea si la constructie. Contestatarii se inmultesc, fostul mijlocas al lui United, Lee Sharpe spunand ca se asteapta ca Jose Mourinho sa fie demis pana de Craciun. In plus, „The Special One” a fost acuzat ca este prea critic la adresa jucatorilor sai in public si este indemnat sa continue strategia lui Sir Alex Ferguson.

Portughezul nu reuseste sa il faca pe Paul Pogba sa evolueze in felul cum o face la nationala Frantei. Iar forma aratata de mijlocas la Juventus Torino este doar o amintire. Fosta legenda a „diavolilor”, Paul Scholes a pus la indoiala dorinta de a invinge a echipei, dar si calitatea de lider a lui Pogba, fiind imediat pus la punct de agentul acestuia, Mino Raiola.

Toata saptamana trecuta, Zinedine Zidane a tinut capul de afis al ziarelor. Francezul deja se gandeste la urmatorul club pe care il va pregati si isi doreste sa antreneze in Premier League. Old Trafford ar fi locul perfect pentru el, Zidane fiind de-a dreptul incantat sa devina managerul lui Manchester United.

Cotele urmatorului manager al echipei Manchester United

Pariaza ponturile noastre AICI!
Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu