Zinedine Zidane a facut un top 3 al preferintelor. Vezi cine intra in gratiile legendei franceze!

Real Madrid vs Sevilla

Ajuns la o varsta respectabila, antrenorul principal al celor de la Real Madrid Castilla, a dezvaluit intr-un interviu dat recent, care sunt jucatorii lui favoriti. Deloc surprinzator, Zizou i-a pus pe primele doua pozitii pe Cristiano Ronaldo si Lionel Messi.

sursa foto: zeenews.india.com

download

Antrenor la echipa rezervelor lui Real Madrid, Zinedine Zidane  s-a declarat incantat de jocul prestat de Cristiano Rolando si Lionel Messi, dar a dezvaluit si cine este cea de-a treia preferinta, in persoana lui Eden Hazard. Aripa belgiana a fost curtata de cei de la Real Madrid inainte sa inceapa noul sezon de Premier League, dar Chelsea nu a vrut sa-l transfere.

Dupa un inceput dezamagitor de sezon si intrat in gura antrenorului Jose Mourinho, Chelsea ar putea lua in calcul un schimb sau un transfer pe bani foarte multi.

Zizou il numeste un „vizionar” pe acesta si jucatorul care poate oricand sa faca diferenta la Real Madrid, Chelsea sau oriunde ar evolua. Legendarul mijlocas francez, a afirmat ca este o bucurie sa-l vezi jucand pe Hazard si este convins ca in cel mai scurt timp, mijlocasul in varsta de 24 de ani o sa fie printre cei mai buni.

Intrebat daca il vede jucand pentru formatia de pe Santiago Bernabeu, Zidane a raspuns: „Il vad jucand pentru Real Madrid. Pot spune ca il iubesc pe acest jucator. N-am indoieli asupra formei sale si sunt convins ca o sa-si revina cat de curand.”

Format de Lille, Eden Hazard a venit pe Stamford Bridge pentru 32 de milioane de lire sterlina, in vara anului 2012 si a castigat titulul pentru cel mai bun jucator al anului in Premier League.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu