Ziua decisivă pentru evitarea retrogradării din Liga 1

Liga 1 Play-Out retrogrdare

Duminică, 12 mai, sunt programate ultimele meciuri în faza playout din Liga 1, o rundă la finalul căreia vom avea tabloul complet al echipelor retrogradate, al celor care vor merge la barajul de menținere în primul eșalon și al celor care vor lupta pentru cupele europene. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos. În plus, Misiunea de fotbal de la finalul săptămânii te poate trimite în tragerea la sorți pentru prezența la Campionatul European din vara acestui an.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 15!

Din oferta Betano de duminică 12 mai am ales cinci meciuri de fotbal din Liga 1 și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare selecție în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri – Peste/Sub și Ambele echipe înscriu – Da/Nu.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Dinamo – UTA
Rezultat final – Dinamo (cota 1.72)

Aflată pe loc direct retrogradabil Dinamo nu are decât varianta victoriei pentru a spera la evitarea retrogradării directe și, chiar și așa, ”câinii” au nevoie de jocul favorabil al rezultatelor. UTA ocupă primul loc în playout și nu mai poate pierde prima poziție indiferent de rezultatul acestei ultime etape. Dinamo n-a mai câștigat de cinci etape, iar UTA are trei victorii consecutive. În sezonul regular fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe teren propriu.

FC Voluntari – U Cluj
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)

Șepcile Roșii vin la Voluntari fără a avea grija retrogradării, dar nu același lucru se poate spune despre echipa ilfoveană. FC Voluntari e prima sub linie și ocupă loc de baraj. Voluntari n-are nicio victorie în ultimele cinci etape, interval în care a adunat nu mai puțin de patru remize. U Cluj a câștigat un singur meci din ultimele cinci. În sezonul regular Voluntari a obținut patru puncte în disputele cu U Cluj, după 2-1 în deplasare și 0-0 pe teren propriu, meci la finalul căruia ardelenii au ratat accederea în playoff.

Oțelul Galați – FC Botoșani
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)

FC Botoșani este de departe revelația playout-ului, reușind să ajungă deasupra zonei retrogradării după o serie impresionantă. În ultimele cinci etape Botoșani a obținut trei victorii și două remize. Chiar și așa, Botoșani are nevoie de victorie la Galați pentru a fi sigură de rămânerea în prima ligă. Oțelul trage tare pentru a încheia pe locul secund, poziție amenințată de Hermannstadt și U Cluj. În sezonul regular FC Botoșani a obținut prima victorie din actuala ediție de campionat chiar la Galați (2-0).

Poli Iași – Petrolul Ploiești
Rezultat final – Poli Iași (cota 1.62)

Doar victoria contează pentru Poli Iași în lupta pentru evitarea retrogradării, echipa din Copou având două puncte peste Dinamo și FCU Craiova 1948, echipele aflate pe cele două locuri care duc direct în Liga 2. De cealaltă parte, Petrolul și-a asigurat rămânerea în Liga 1 după victoria din runda precedentă pe teren propriu cu Oțelul (2-1). În sezonul regular cele două echipe au remiza fără goluri în Copou.

FCU Craiova 1948 – Hermannstadt
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.07)

Ajunsă pe ultimul loc în clasament, FCU Craiova 1948 este obligată să câștige pentru a evita retrogradarea directă în Liga 2. Hermannstadt vine în Bănie animată de perspectiva locului doi la finalul playout-ului. Ultimele două meciuri cu cei de la FCU în postură de gazde s-au încheiat la egalitate, de fiecare dată 1-1. În sezonul regular Hermannstadt a scos patru puncte în disputele cu oltenii.

Cota de peste 15!

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 15.70 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 785,15 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 110,27 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano te trimite la EURO 2024

Betano, sponsor oficial al EURO 2024, îți oferă șansa în fiecare săptămână să câștigi bilete la marele turneu final european de fotbal al verii!

Cum poți intra în cursa săptămânală pentru bilete? Este foarte simplu. De vineri până duminică, în fiecare săptămână, participarea în Misiunile de Fotbal de pe Betano îți asigură câte un tichet la tragerea la sorți care va avea ca premii bilete la EURO 2024.

Pentru a completa Misiunea trebuie să joci cel puțin 80 de lei pe meciurile de fotbal în fiecare săptămână de vineri până duminică, pe bilete multiple cu cel puțin 4 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 per selecție și o miză minimă de 20 de lei pe fiecare bilet.

Fiecare participare la o Misiune îți aduce automat un tichet la tragerea la sorți care va avea loc în perioada 3-5 iunie 2024, acolo unde Betano va oferi 6 invitații duble la un meci din optimile de finală de la EURO 2024, plus 10.000 Lei în contul de jucător, bani pe care ai putea să îi folosești pentru transport și cazare în Germania!

Cu cât vei participa în mai multe Misiuni, cu atât vei avea mai multe tichete la tragerea la sorți și implicit mai multe șanse de câștig pentru biletele EURO 2024.

Mai multe detalii despre regulament, cum funcționează Misiunea de fotbal și biletele EURO 2024 sunt aici.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu