FC Zurich – Steaua Bucuresti: Vezi cele mai importante cote ale partidei!

Joi, incepand cu ora 22:05 se va disputa partida FC Zurich – Steaua Bucuresti, din cadurl rundei cu numarul 4 din Europa League. Partida poate fi urmarita integral in direct pe Unibet!


Echipa condusa de catre Laurentiu Reghecampf este somata sa obtina un rezultat pozitiv in Elvetia, pentru a-si putea pastra intactele sansele de calificare in primavara europeana. Totusi, FC Zurich este cotata drept favorita in vederea obtinerii victoriei in acest duel. Victoria Stelei este cotata cu 3.50, in timp ce cota pentru sansa dubla este 1.67 – ambele cote sunt oferite de catre Unibet, unde le poti paria chiar acum.

Trebuie sa remarcam faptul ca Steaua Bucuresti este fortata sa se bazeze pe atac la Zurich. In cazul in care Steaua nu va reusi sa puncteze minim o data, sansele ca Reghecampf si jucatorii sai sa obtina un rezultat pozitiv sunt extrem de mici, cunoscandu-se faptul ca FC Zurich este o echipa cu profil ofensiv. Unibet ofera o cota de 1.48 pentru minim un gol inscris de echipa romaneasca in FC Zurich – Steaua Bucuresti, in timp ce minim 2 reusite ale „ros-albastrilor” ne aduc o cota nemaimpomenita de 3.40, cote pe care poti miza chiar in acest moment!

Joi, 22:05: FC Zurich – Steaua Bucuresti, cote Unibet

levante

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu