BATE Borisov – Dinamo Minsk: Derby in Belarus!

BATE_BORISOV_17 SURSA FOTO buildipedia.comPartida din a 15-a runda a Vysshaya Liga le aduce fata in fata pe primele doua clasate si in acelasi timp, singurele formatii angrenate in batalia pentru titul. BATE este in acest moment lider, cu 38 de puncte, 8 in plus acumulate fata de Dinamo Minsk.

Sursa foto: buildipedia.com

BATE Borisov – Dinamo Minsk (ora 20:15)

Desi exista aceasta diferenta de puncte, cele doua grupari traverseaza perioade excelente in campionat. Dinamo Misnk e are punctaj maxim in ultimele 5 etape, iar in precedentele 12 a pierdut doar o singura data, inregistrand 9 victorii. BATE e neinvinsa in editia 2015 de campionat, cele 14 runde aducandu-i nu mai putin de 12 succese. Linii de atac la fel de eficiente – 22 de goluri marcate – si defensive foarte bine organizate: 4 goluri primite de BATE si 7 incasate de Dinamo Minsk.

In cupele europene in schimb, lucrurile nu mai stau la fel de bine pentru oaspetii jocului. Trupa din Minsk a fost eliminata de FC Zurich din Europa League, o contraperformanta destul de greu deigerabila de conducere si fani. BATE in schimb a ajuns in play-off-ul Ligii Campionilor, trecand de Dundalk si Videoton. In ultima faza a preliminariilor, o dubla cu Partizan, fosta adversara a Stelei.

INFO: Meciurile directe recente nu le-au adus dinamovistilor prea multe rezultate pozityive. Dimpotriva chiar, in precedentele 7, niciun succes, fata de 4 ale lui BATE. 3 dueluri in 2015, doua in cupa, 0-0 si 3-1 pentru BATE, care a castigat si primul meci direct de campiona, 2-0 la Minsk.

Concluzii si pont

Conferit de pasul facut catre play-off-ul UCL, Moralul este de partea lui BATE.. La mijloc este si avantajul terenului propriu, acolo unde Rodionov si compania nu au mai pierdut un meci oficial din 2014 (0-3 cu FC Porto in UCL). In campionat, BATE e neinvinsa acasa din 29 septembrie 2013!

Pont: 1 cu handicap 0 @ 1.43
De incercat:
1 solist @ 1.95
2-0 scor final @ 8.00

(Ponturi by Boby m.)


Tenis: Turnee de top pe taram canadian!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu