Cel mai tare sezon de Moto GP! Cote imense pentru castigatorul titlului mondial: Rossi are 12.00!

A 68-a editie a Campionatului Mondial de Motociclism Viteza a trecut de jumatate, iar dupa 14 curse liderul clasamentului este Marc Marquez (248 de puncte). Spaniolul este urmat de Valentino Rossi (196) si campionul mondial en-titre, Jorge Lorenzo (182 puncte).

Pana acum a fost o editie electrizanta de Moto GP, in care am vazut si invingatori surprinzatori de etapa, precum Cal Crutchlow, Jack Miller, Andrea Iannone sau Maverick Vinales. De altfel, este pentru prima data in istorie cand intr-un sezon se impun in premiera 4 piloti. Mai este de notat ca toate cursele sezonului mai putin cea din Austria (Ducati) au fost castigate de constructori japonezi, fie ca acestia s-au numit Yamaha, Honda sau Suzuki.

Ultima cursa va avea loc pe 13 noiembrie, la Valencia

moto-clasa

In weekend urmeaza etapa de la Motegi, din Japonia, pe circuitul Twin Ring, unul foarte tehnic, dar „piperat” de ingineri cu viraje rapide, coborari si urcari. Dupa aceea vom mai vedea doar trei curse pana la decernarea titlului mondial, pe 13 noiembrie! Clasamentul este relativ echilibrat inca, dar cotele pentru campionul din nu 2016 reflecta asta, pentru ca Marc Marquez este favorit la 1.02. Cotele oferite de Netbet sunt foarte mari pentru o surpriza in final!

COTELE PENTRU CASTIGAREA TITLULUI IN MOTO GP (Netbet)

moto-et

Spaniolii domina copios clasa „regina” din motociclism, elcovent fiind faptul ca in doar 3 curse ale seoznului nu am vazut macar un iberic pe podium. Cei care inca mai cred ca Jorge Lorenzo isi va apara titlul din 2015 se pot bucura de o cota excelenta, dar si Rossi este cotat foarte bine, la 3.50.

Pentru cursa din Japonia, Unibet ofera cota 2.10 pentru o victorie a lui Marquez, 3.50 pentru triumful lui Lorenzo si al lui Rossi, dar si 5.50 pentru o surpriza realizata de Dani Pedrosa (locul 4).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu