Leicester, de la extaz la agonie: Campioana Angliei, pe lista scurta a candidatelor la retrogrdare! Ai aici cotele!

Football - 2015 / 2016 Premier League - Tottenham vs Leicester. Leicester's Daniel Drinkwater and Riyad Mahrez leap on Robert Huth as they they celebrate his goal at White Hart Lane. (Photo by Daniel Bearham/Colorsport/Icon Sportswire) ****NO AGENTS----NORTH AND SOUTH AMERICA SALES ONLY----NO AGENTS----NORTH AND SOUTH AMERICA SALES ONLY****

Au curs rauri de cerneala glorificand incredibila performanta bifata de Leicester la finele sezonului 2015-2016. Desi creditata cu sanse mari la revenirea in liga secunda, dupa o stagiune precedenta in care s-a salvat in extremis, gruparea pregatita de Ranieri a reusit nici mai mult, nici mai putin decat sa-si treaca in palmares titlul de campioana, in fata unor giganti ai fotbalului mondial, precum Chelsea, Arsenal, Manchester United, Liverpool sau Manchester City. 

Performanta europeana, degringolada interna

Calificata direct in grupele Ligii Campionilor si repartizata intr-o grupa abordabila, cu Porto, Copenhaga si Brugge, Leicester s-a calificat la pas in optimile competitiei. Din postura de debutanti in intrecere, Vardy, Mahrez & co. aveau deja 10 puncte acumulate dupa primele 4 partide, suficiente pentru accederea in faza urmatoare. Mai mult, Leicester a incasat primul gol in grupa, abia in runda a 5-a.

Pe plan inter, insa, visul „vulpilor” de a se mentine in topul ierarhiei, a fost rapid spulberat. Startul a fost ratat, iar continuarea chiar mai proasta. Astfel, cu doar o etapa ramasa de disputat din turul campionatului, Leicester se claseaza doar a 16-a in Premier League, la 3 puncte distanta de Sunderland, ocupanta a primei pozitii ce duce in Championhsip. In 18 runde, echipa lui Ranieri a contabilizat doar 4 victorii…

Cota 11 la retrogradare!

Raportat la cote, drumul lui Leicester in cea mai puternica intrecere europeana intercluburi se va opri dupa dubla cu Sevilla. La Sportingbet, „vulpile” au  2.55 sa o scoata din intrecere pe trupa andaluza, care primeste in schimb doar o cotatie de 1.48. La polul opus, Unibet propune o cota de 8.00 variantei in care Leicester va reusi sa atinga semifinalele competitiei.

2.55 este la Sportingbet cota unei calificari a echipei Leicester in sferturile UCL. Deschide-ti acum un cont la Sportingbet – Ai 200 ron BONUS!

Pana la dubla cu Sevilla mai este destul timp, perioada in care trupa lui Ranieri va trebui sa munceasca serios pentru a remedia situatia din campionat. Bookmakerii nu sunt, insa, foarte convinsi ca Leicester isi va atinge tinta. Momentan, campioana en-titre a Angliei are o cota de 11.00 la retrogradare, doar 6 formatii fiind cotate mai prost. In plus, debutul in 2017 se anunta unul de foc pentru Leicester, care le va intalni intr-o singura luna pe Chelsea, Manchester United, Everton si Southamtpon.

11 este cota oferita de Unibet variantei „Leicester retrogradeaza” – Pariaza acum la Unibet – primul pariu pana la 250 ron este gratuit!

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu