Guardiola isi antreneaza echipa pentru posesie! Doua pariuri de incercat in fiecare etapa pe Manchester City

city-pase

Manchester City a invins-o pe Barcelona cu 3-1 in etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League, iar rezultatul a asigurat in mare masura calificarea „cetatenilor” in faza urmatoare. Pentru se califica, City trebuie sa obtina macar un punct din ultimele doua partide.

City a castigat cu Barcelona gratie contraatacurilor

City a castigat in fata Barcelonei fara sa se bucure de posesie prea mult timp. Dar Barcelona este o echipa care isi sufoca adversarul atunci cand are mingea, iar Guardiola a stiut sa exploateze aceasta situatie si a profitat de contraatacuri. Nu este insa un tipar al meciurilor lui City, o formatie care de obicei are initiativa, mai ales in Premier League.

Urmeaza un meci dominat cap-coada: cu Middlesbrough

Sambata, de la ora 17:00, Man. City primeste vizita lui Middlesbrough in etapa a 11-a din Premier League, iar aici vom vedea o posesie covarsitoare a gazdelor, care vor expedia minimum 6 suturi pe poarta (conform statisticilor sezonului). Aceste atacuri prelungite se vor materializa in cornere si goluri, pentru ca Guardiola e un maniac al preciziei. Ne dam seama chiar din antrenamentele sale! Unul dintre exercițiile favorite ale lui Guardiola este o metodă pentru îmbunătățirea controlului, a jocului colectiv și a paselor din prima.

Cote de peste 1.50, castigatoare etapa de etapa

Participă mai mulți jucători și regulile sunt ca mingea să nu atingă solul și ea să fie introdusă într-un cazan cu orice parte a trupului de deasupra taliei. Poate suna neobisnuit, dar este un antrenament care a imbunatatit acuratetea starurilor de pe „Etihad”, care „livreaza” constant doua tipuri de pariuri: cele pe goluri marcate si cele pe cornere.

City are cifre excelente in ultimele doua jocuri

Meci de meci, Manchester City are cote peste 1.50 sa inscrie minimum doua goluri in meci. totodata, City are cote de la 1.60 in sus pentru a obtine minimum 6 cornere in partidele pe care le joaca in deplasare si 7 in cele de acasa. In fata adversarelor din a doua jumatate a clasamentului, aceste cote sunt castigatoare foarte des si merita urmarite pe termen lung. Spre exemplu, in ultimele doua meciuri City a inscris 7 goluri si a obtinut 13 cornere.

Cea mai buna oferta de cornere o gasiti la Unibet si la Netbet, doua case de pariuri online care prezinta piete diverse, cu peste 100 de selectii posibile la meciurile din Premier League.

Deschide-ti cont ACUM la Netbet pentru a incasa un bonus de pana la 1500 RON! Oricare ar fi sportul care va pasionează cel mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, crichet, rugby, golf – există cate ceva pentru fiecare la NetBet. Nu putea lipsi nici platforma LIVE prin intermediul careia utilizatorii au acces la zeci de transmisiuni video zilnic. Pe Netbet TV pot fi urmarite meciurile din Primera Division, Ligue 1, Cupa Spaniei, Cupa Frantei, dar si NBA!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu