Povestea anonimului englez care a rasturnat tiparele pariurilor cu o cota “diabolica” de milioane

Cu siguranta ca fiecare dintre noi, pariorii, si-a incercat norocul cel putin o data in viata cu un bilet astronomic, cu speranta de a da marea lovitura. La fel de sigur este faptul ca prea putini dintre cei care au incercat cumulari absurde de cote au avut si castig de cauza in final. Mick Gibbs a ramas insa in istoria acestui capitol, reusind cu o miza de doar 47 de centi, echivalentul actual a 2 lei, sa castige 784000$!


Cincisprezece obstacole depasite

Mick Gibbs era un oarecare suporter al fotbalului, originar din Safford, Anglia. In 2001 insa, acesta si-a incercat norocul la o casa de pariuri cu 30p (pence, echivalentul a 2 lei romanesti), pe un sistem de tip Pronosport, in care trebuia sa anticipeze in mod corect deznodamantul a 15 partide. Mai mult sau mai putin, cota totala de pe biletul lui Mick indica un numar socant: 1 666 666! In mod normal, la vederea acestor cifre, un parior normal s-ar fi lipsit de un astfel de bilet, care indica intr-o singura cota de doua ori numarul diavolului, “666”; nu si Gibbs. Acesta a ignorat intamplarea, si-a vazut de treaba, neacordand atentie evenimentelor de pe bilet, asta pana in momentul in care a observat ca din cele 15 partide, 14 erau deja pronosticate corect!


Finala Champions League, cireasa de pe tort

Aproape ajuns la capatul drumului, Mick mai avea astfel nevoie de un singur eveniment ghicit in mod corect. Era vorba chiar despre finala Champions League din 2001, dintre Bayern Munchen si Valencia, in care nemtii trebuiau sa ridice trofeul deasupra capului pentru ca Mick Gibbs sa castige in mod halucinant mai bine de trei sferturi de milion de $. Si asa s-a si intamplat. Ajunse la loviturile de departajare, cele doua formatii au disputat 7 serii de lovituri de la 11 metri, iar bavarezii au avut castig de cauza, dupa ce au inscris golul decisiv prin Thomas Linke.

MILAN, ITALY - MAY 23:  CHAMPIONS LEAGUE 00/01 FINALE in Mailand; FC BAYERN MUENCHEN - FC VALENCIA 6:5 nach Elfmeterschiessen; FC BAYERN MUENCHEN CHAMPIONS LEAGUE SIEGER 2001; TORWART Oliver KAHN/BAYERN haelt den Elfmeter von Zlatko ZAHOVIC/VALENCIA  (Pho

Pana la urma, numarul diavolului i-a purtat noroc fericitului englez, a carui poveste a facut inconjurul lumii dupa ce o nesemnificativa miza de 47 de centi i-a adus in buzunar un profit de 1 666 665 ori mai mare!

5.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Bayern Munchen sa castige trofeul Champions League in acest sezon. Bavarezii sunt cotati astfel cu a 2-a sansa, dupa FC Barcelona, care este favorita cu o cota de 4.50.

Sursa foto: goal.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu