Werder Bremen – Dortmund: Aubameyang, marele absent al Borussiei! >> Vezi cum pariem!

Werder Bremen – Dortmund: Aubameyang, marele absent al Borussiei! >> Vezi cum pariem!

Sambata, de la ora 16:00, Weserstadion  va fi gazda unei dispute ce opune doua trupe cu evolutii sub asteptari in prima parte a stagiunii. Inaintea ultimei runde a turului, Werder e pe locul 15, primul peste linia retrogradarii, in timp ce gruparea Borussia Dortmund ocupa doar pozitia a 6-a, la mare distanta de primele doua clasate.

Inca o data, la retrogrdare

Desi nu a pierdut in ultimele 5 meciuri de campionat, castigand 9 puncte din 15 posibile, Werder se afla la doar 3 puncte deasupra  locului de baraj, ocupat de rivala din nord, Hamburg. Inceputul anului 2017 va fi unul greu pentru gazde, prin prisma programaului. Dupa Dortmund, in weekendul viitor urmeaza deplasarea la Bayern Munchen.

Ca si in stagiunile anterioare, problema lui Werder nu o reprezinta ofensiva. Echipa marcheaza insa meci de meci, avand chiar o statistica impresionanata la acest capitol: a inscris in ultimele 21 de partide din toate competitiile! Defensiva, in schimb, scartie din toate incheieturile: 34 de goluri incasate, ultimul loc in aceasta ierarhie. 

Echipa probabila: Drogny – Ro. Baue, L. Sane, Moisander, S. Garcia – Delaney, Fritz – Bartels, Gnabry – Pizzaro, M. Kruse
Absenti:  P. Bargfrede, J. Eilers, I. Hajrovic si Z. Junuzovic.

Rupta de podium

Borussia a incheiat anul 2016 cu 3 egaluri consecutive, rezultate ce au majorat ecartul fata de Bayern si Leipzig. Chiar daca vor lipsi Pierre Aubameyang plecat la Cupa Africii cu nationala Gabonului si Adrian Ramos transferat in China, antrenorul Thomas Tuchel are o serie de optiuni interesante pentru atac. De altfel, dupa multe luni in care infirmeria a fost plina pana la refuz, singurii absenti din motive medicale sunt: Burki (mana rupta) si noua senzatie, Dembele (accidentare sold).

Dortmund nu a mai pierdut primul meci de inceput de an din 2004 si o victorie i-ar ajuta sa urce spre locurile ce asigura participarea in Champions League.

Echipa probabila: Weidenfeller – Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer – Weigl – M. Gotze, Castro, Kagawa, Reus – Schurrle

Intalniri directe

Werder si Borussia sunt perfect egale in ceea ce priveste numarul succeselor din jocurile directe, cate 40 de fiecare. Alte 16 meciuri s-au incheiat nedecis, iar rezultatele ultimelor meciuri au fost de-a dreptul spectaculoase: 3-2, 1-3, 3-2, 2-1, 1-5.

Werder Bremen – Borussia Dortmund
Partida va fi transimisa LiveVIDEO pe NetBet TV – Deschide-ti un cont la NetBet si revendica-ti pachetul-BONUS de bun venit in valoare de 1500 ron!

 
cote wer

Concluzii si pont

Presiunea este mare de ambele parti. Teoretic, Werder s-ar multumi cu o remiza in aceasta partida, insa, si prin prisma programaului, trupa gazda pare mai degraba nevoita sa joace la victorie in acest duel extrem de dificil. Borussia este departe de pozitiile fruntase, diferenta de puncte pe care trebuie sa recupereze rapid, pana la reinceperea confruntarilor din Liga Campionilor si preliminariile CM 2018, atunci cand programul jucatorilor va deveni inca o data foarte incarcat si greu de manageriat.

Pont: peste 2,5 goluri , cota de 1.43 la NetBet

De incercat: peste 1,5 goluri prima repriza, cota de 2.10 la NetBet.

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu