Caz revoltator la o agentie de pariuri prezentat aseara la „Un Pont pe Zi” si „Faci Pariu”

UPDATE: 5.05.2017

Cazul a fost rezolvat de catre casa de pariuri Circus: Vezi aici comunicatul oficial

Stim cu totii ca regulamentele caselor de pariuri nu sunt mereu in favoarea jucatorilor si de multe ori cand jucam la ele ne asumam cu totii acest lucru. Chiar autoritatile au atras atentia intr-o informare ca asa cum spune legea „Participarea la joc presupune acceptarea necondiționată a regulamentului respectivului joc de noroc” , insa ceea ce a patit un utilizator la casa de pariuri online Circus sfideaza bunul simt si credem ca aceste cazuri trebuie sa ajunga in atentia tuturor pariorilor pentru ca ele sa nu se mai repete.

Pe aceasta cale, solicitam casei de pariuri Circus sa admita ca a fost o greseala limitarea acestui parior si sa indeparteze restrictia aplicata contului.

In cele ce urmeaza va vom prezenta povestea lui Claudiu Petre ( user panther2089 pe Circus ) pe care acesta a trimis-o folosind formularul de plangeri de pe site pe care va incurajam sa il folositi daca sunteti in situatii similare. ( descrierea situatiei poate fi gasita aici )

Claudiu a depus 850 lei la inceputul anului pentru a juca la pariuri si pentru a beneficia de bonusul de 100% pana la 850 lei. Totul a mers cum trebuie si s-a apucat sa parieze.

Pariurile pe care acesta le-a pus au fost 1700 RON pe o cota de 3.58 ( X solist ) , iar al doilea pariu a fost de 1700 RON pe o cota de 2,7 ( 1 solist ) pe meciurile Manchester City – Tottenham si Tottenham – Chelsea. Ambele pariuri au fost castigatoare si balanta contului a ajuns la 8976 RON.

Vorbim de echipe de top din Anglia si meciuri asupra carora in mod normal nu exista nici un fel de suspiciune de aranjamente. In plus, este vorba de pariuri riscante pe cote mari si nu de pariurile de tip „sure bet” sau „easy money” sau de sisteme de pariere pe care toate casele de pariuri din lume le limiteaza.

Dupa ce a castigat cele 2 pariuri, Claudiu s-a trezit ca limita lui de pariere a ajuns la 0, astfel ca nu mai putea pune absolut nici un fel de pariu. Si de aceasta data, cei de la Circus au procedat total neobisnuit. In timp ce toate casele de pariuri limiteaza pariurile considerate riscante, ele accepta cu bucurie bilete cu pariuri multiple sau cote riscante si in nici un caz nu vorbim de o limitare la 0.

Raspunsul casei de pariuri a fost unul socant de-a dreptul, Claudiu fiind invitat sa joace banii la…..cazino.

Pariorul nostru a ramas asadar cu aproape 9000 lei in cont, cu limita de pariere 0 ( chiar daca vrea sa parieze pe cote mari sau bilete multiple ) si este invitat sa isi ruleze banii la cazino.

Mai jos vedeti mai multe detalii care au fost prezentate in emisiunile „Un Pont pe Zi” si „Faci Pariu”, unde Claudiu a intrat prin telefon. Deasemenea gasiti si istoricul pariurilor la acest link si dovada limitarii la acest link.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Comments 1

Lasa un comentariu