Cazul prezentat la casa de pariuri Circus a fost rezolvat!

Suntem bucurosi sa va anuntam ca am primit un comunicat din partea casei de pariuri Circus, referitor la cazul revoltator prezentat in cursul saptamanii trecute si care a fost mediatizt inclusiv in emisiunile TV „Un Pont pe Zi” de pe B1 TV si „Faci Pariu” de pe Look TV.

Mai multe despre acest caz, puteti citi la linkul de mai sus, insa pana atunci , ne bucuram ca reprezentantii casei de pariuri Circus au dat dovada de fair-play si au recunoscut ca masura luata a fost prea severa. Acest lucru inseamna ca nu sunt complet indiferenti fata de piata si ca in cele din urma putem face casele de pariuri sa respecte jucatorii.

Nu uita, daca ai fost tratat abuziv sau ai fost nedreptatit de o casa de pariuri, ne poti sesiza acest lucru urmand pasii de aici si vom face cunoscut cazul tau. Trebuie sa fim uniti si impreuna sa facem casele de pariuri sa ofere conditii mai bune si sa ne respecte.

Mai jos va redam comunicatul oficial Circus.ro , iar la final gasiti punctul de vedere al  casei de pariuri prezentat aseara in emisiunile „Un Pont pe Zi” si „Faci Pariu”.

Nu uitati sa cititi cu atentie termenii si conditiile caselor de pariuri!

Circus este un brand cu peste 25 de ani de experienţă în domeniul jocurilor de noroc, la nivel internaţional. Compania a fost fondată în Belgia şi face parte dintr-un grup de companii care activează în mai multe domenii de activitate. În prezent Circus are operaţiuni într-o serie de ţări printre care Franţa, Spania, Belgia, Portugalia şi România. Portofoliul internaţional include peste 35 de cazinouri şi săli de jocuri “land based” la care se adaugă o serie de platforme pentru jocuri de cazinou şi pariuri sportive online operaţionale pe pieţele de online gaming reglementate legal. Circus.ro este ca urmare parte a unui brand internaţional şi funcţionează în România din 2016, pe baza licenţei ONJN.
Intrarea pe o piaţă atât de dinamică precum cea din România a fost şi continuă să fie o provocare ce presupune un efort continuu de adaptare. Suntem însă determinaţi să folosim toată experienţa noastră internaţională şi să o adaptăm la specificul pieţei locale. Valorile pe care ne bazăm sunt satisfacţia clientilor, jocul responsabil, serviciile de calitate şi profesionalismul. Ca urmare, dorim întotdeauna să oferim cea mai bună experienţă de gaming, care include spre exemplu cel mai generos bonus pentru primul depozit disponibil pe piaţa locală, o mare varietate de jocuri dintre cele mai apreciate şi un serviciu de calitate pentru suport oferit clienţilor.
Această experienţă de gaming pe care am decis să o oferim ne impune să monitorizăm permanent activitatea şi să acţionăm pentru reducerea riscului în anumite situaţii care ar putea fi cauza unor probleme serioase.

De multe ori astfel de situaţii sunt legate de activitatea unor jucători profesionişti pe care toate platformele de jocuri online îi asociază cu activităţi de genul evenimentelor sportive trucate, abuzul de bonusuri sau asocieri între jucători. În acest sens, Circus.ro foloseşte instrumente moderne de management al riscului în scopul limitării sau eliminării consecinţelor unor astfel de comportamente şi situaţii.

Jucătorul panther2089 s-a înregistrat pe Circus.ro în luna ianuarie 2017 şi a făcut depozitul maxim permis în scopul obţinerii bonusului de bun venit oferit pentru primul depozit. Din acel moment jucătorul a pariat doar de 2 ori, pe 4 ianuarie şi pe 21 ianuarie, cu un interval mare de timp între cele 2 pariuri. În ambele cazuri jucătorul a pariat pe evenimente sportive cu cote mari, pe care Circus.ro le oferă ocazional, mult mai mari decât media cotelor pe piaţă. Ca urmare acest tip de comportament a fost analizat de sistemul de management al riscului şi a fost asociat cu comportamente tipice categoriei jucătorilor profesionişti; de aceea panther2089 a fost automat plasat în grupul jucătorilor foarte restricţionaţi, nemaiavând posibilitatea de a paria în continuare pe evenimente sportive. Subliniem că acest nivel de toleranţă zero este impus numai jucătorilor pe care sistemul de managament al riscului îi identifică în categoria jucătorilor problematici în urma analizei comportamentului lor de pariere.

Menţionăm că acest caz a fost soluţionat oficial direct de către ONJN, care a arătat că Circus.ro a acţionat în deplină conformitate cu Termenii si Condiţiile website-ului, pe care toţi jucătorii se obligă să le citească şi să le accepte înainte de inregistrare. Totuşi, în urma sesizării primite, Circus.ro a desfăşurat o analiză suplimentară care a condus la conluzia că Panther2089, deşi nu face parte din categoria jucătorilor pentru divertisment nu este însa nici jucător problematic. Ca urmare, în cazul său, măsura de a fi restricţionat pentru viitoarele pariuri a fost exagerată şi nu ne ferim să recunoaştem acest lucru.
Circus.ro este un website pentru pariuri online dezvoltat în mod profesionist care are în acelaşi timp o componentă umană importantă. În spatele acestui website acţionează o echipă formată din sute de oameni care lucrează pentru a oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri şi de care suntem foarte mândri. Cu toate acestea, uneori este posibil ca anumite decizii cu privire la managementul riscului să nu fie cele mai potrivite. Suntem conştienţi că astfel de situaţii fac parte din procesul normal de adaptare şi dezvoltare şi reprezintă momente din care putem învăta şi ne dau ocazia să ne îmbunătăţim serviciile; ca urmare, suntem recunoscători atât clienţilor cât şi reprezentanţilor din mass media care ne ofera feed-back constructiv.
Ca un argument în sprijinul celor prezentate mai sus, am eliminat restricţia aplicată iniţial jucătorului panther2089, astfel încât acum are posibilitatea să parieze în continuare sau să îşi retragă banii. În plus, pe viitor, măsurile de toleranţă zero vor fi aplicate în urma unor analize mai detaliate a comportamentelor jucătorilor, pentru a evita situaţii asemănătoare celei din acest caz şi pentru a asigura o experienţă de joc cât mai plăcută pe Circus.ro.

Comunicat Circus.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 12 1


Lasa un comentariu