Credem in nationala Romaniei! Cota uriasa oferita de Pariuri1x2 pentru un parcurs de senzatie al “tricolorilor” in campania de calificari pentru Mondiale

Ne aflam exact la jumatatea campaniei de calificari pentru Campionatul Mondial din Rusia si, asa cum bine stim, nationala Romaniei a inregistrat un parcurs submediocru, in cadrul caruia nu a reusit sa contabilizeze decat o singura victorie, cea din Armenia (5-0). Chiar si asa, acest lucru nu inseamna ca “tricolorii” nu si-ar putea reveni maiestuos, intr-o grupa in care momentan, reprezentativa Muntenegrului ocupa pozitia de baraj.


Promotia “Pariuri de la utilizatori”, in voga

Asa cum v-am prezentat in urma cu o saptamana pe site-ul nostru, promotia lansata de catre casa de pariuri on-line Winmasters, “Pariuri de la utilizatori”, este un adevarat succes. In cadrul acestei oferte, cele mai extravagante scenarii gandite de dumneavoastra pot deveni realitate, primind, bineinteles si o cota pe masura. De aceasta data, redactia Pariuri1x2 a mai scos din joben un pont foarte interesant, dedicat insa optimistilor. Asadar, cine crede ca nationala Romaniei va inregistra cel putin patru victorii si un rezultat de egalitate in cele cinci meciuri de calificare ramase de disputat in cadrul grupei E, poate beneficia de o cota senzationala: 61.00! Nu numai ca acest scenariu este realizabil, insa, daca am inmulti separat cotele la victorie ale “tricolorilor” in fiecare meci in parte, cu siguranta ca nu am ajunge decat la cel mult o valoare injumatatita celei de 61.00.

winms romania


Programul nationalei Romaniei in cadrul calificarilor pentru Mondialul din Rusia:

10 iunie 21:45 Polonia – Romania

1 septembrie 21:45 Romania – Armenia

4 septembrie 21:45 Muntenegru – Romania

5 octombrie 21:45 Romania – Kazahstan

8 octombrie 19:00 Danemarca – Romania

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu