Dam frau liber castigului! Winmasters iti ofera sansa de a-ti crea PROPRIILE PARIURI!

Ți-ai dorit vreodată să pariezi pe un eveniment care nu există în oferta niciunei case de pariuri? Să pariezi pe faptul că Dinamo va primi un penalty în prelungiri în meciul cu Steaua sau că Roger Federer va închide finala cu Rafael Nadal, de la Australian Open, cu un as? Ei bine, acum este sansa ta! Indiferent de scenariul pe care il vei dori pus in aplicare pentru a miza pe el, bookmakerii de la Winmasters se vor conforma alegerii tale.


Exact ce dorim: libertate TOTALA in pariuripronosport

Au trecut vremurile cand vechiul Pronosport ne limita sansele de reusita prin fortarea pariurilor pe solisti pe o serie lunga de partide. Pariurile au evoluat din ce in ce mai mult si, desi avem o libertate enorma in acest moment, in special la casele de pariuri on-line, feeling-urile desavarsite ale pariorilor referitoare la niste scenarii exacte nu pot fi tot timpul indeplinite. Aici intervine casa de pariuri Winmasters – iar partea buna este ca nu exista niciun “efect secundar”, niciun dezavantaj: absolut ORICE scenariu propriu gandit de catre parior poate fi transformat in realitate si , bineinteles, in functie de complexitatea pariului, cota va fi pe masura!

 


CUM procedez pentru a opta pentru aceasta promotie?

Trimite  un email pe adresa [email protected] cu propunerea ta, iar bookmakerii site-ului îți vor crea cote și îți vor publica pariul pe site, în rubrica special creată din secțiunea “Sporturi”!


TERMENII SI CONDITIILE PROMOTIEI “PARIURI DE LA UTILIZATORI”

1. Această promoție este disponibilă doar pentru utilizatorii din România.
2. Această promoție este disponibilă doar pentru evenimente sportive.
3. Propunerile trebuiesc trimise prin email, cu cel puțin 48 de ore înainte de evenimentul pentru care se solicită crearea de cote, la adresa [email protected].
4. Cotele vor fi publicate sub rubrica “Pariuri de la utilizatori” din secțiunea “Sporturi”.
5. După publicarea cotelor, veți primi un email pentru confirmare.
6. Cotele create astfel sunt valabile doar pentru pariere pre-meci.
7. winmasters își rezervă dreptul de a prioritiza anumite propuneri ale utilizatorilor la propria sa discreție.
8. Optiunea CashOut nu este disponibilă pentru aceste pariuri. În cazul unei astfel de utilizări, pariul va fi anulat și considerat ca fiind nul.
9. winmasters își rezervă dreptul de a refuza anumite propuneri la propria sa discreție.
10. Se aplică Termenii și Condițiile generale winmasters.

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu