Caderea Romei? » Plecarile lui Salah, Paredes si Rudiger i-au infuriat la culme pe fanii “giallorossilor”

Cu toate ca a incheiat sezonul trecut pe locul 2 in Serie A si a reprezentat, practic, singurul obstacol major cu care s-a confruntat campioana Juventus pe durata intregii stagiuni, AS Roma nu pare sa convinga prin politica de transferuri din aceasta perioada de mercato. Vanzandu-si unii dintre cei mai buni jucatori pe sume considerabile, “giallorossii” au peticit, mai degraba, golurile lasate de fostele staruri.


Banii i-au convins

Totul a inceput cu transferul egipteanului Mohamed Salah la Liverpool in schimbul sumei de 35 de milioane de euro. Considerat drept una dintre cele mai importante piese ofensive ale Romei in sezonul trecut, starul nationalei Egiptului si-a aratat intentiile de a pleca si, desi presa speculase aceasta mutare in urma cu aproximativ doua luni de zile, conducerea Romei nu s-a opus unei sume frumusele de bani. Contrar dorintelor suporterilor, capitolinii au continuat sa vanda, iar Leandro Paredes, considerat unul dintre tinerii pe baza caruia se putea forma un nucleu solid la Roma, a urmat calea Rusiei pentru 23 de milioane de euro. Cum aceste doua mutari nu ar fi fost de ajuns, plecarea fundasului Antonio Rudiger la Chelsea este foarte aproape de avea loc, iar transferul se va efectua in proportie de 99% in schimbul sumei de 33 de milioane de euro.


Citeste si:

Compensand insuficient

Chiar daca au incasat si vor urma sa mai incaseze o gramada de bani, cei din conducerea Romei au starnit furia totala a fanilor echipei, care considera ca “giallorossii” vor avea parte de un nou sezon in cadrul caruia vor termina in spatele lui Juventus, sau poate chiar mai rau. Odata cu intaririle gruparilor din Milano, situatia capitolinilor arata din ce in ce mai rau. Totusi, noul tehnician, Eusebio Di Francesco, are incredere ca nou-venitii Karsdorp (Feyenoord, 14 mil. Euro), Pellegrini (Sasssuolo, 10 mil. Euro) si Gonalons (Olympique Lyon, 5 mil. Euro) isi vor arata clasa in sezonul ce urmeaza.

10.00 este cota oferita de Unibet pentru ca AS Roma sa cucereasca titlul in Serie A in sezonul viitor.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu