Tipsterii profesionisti nu raman niciodata fara bani de pariuri »» Vezi cum procedeaza!

Cu totii am patit-o! Vine ziua acelui meci, suntem siguri pe pariul nostru, cota e excelenta, dar…de unde bani sa investesti. Adica s-ar mai gasi ceva banuti uitati prin portofel si buzunare, dar ce profit sa faci cu cativa lei? 

Intr-o astfel de situatie, tipsterii profesionisti nu ajung aproape niciodata. Nu pentru ca ei nu pierd la pariuri. Dimpotriva, chiar in cazul acestora, riscurile sunt mai mari si direct proportionale cu investitia. Diferenta este facuta de modalitate prin care isi procura banii de pariere.

In aceasta directie, cea mai simpla metoda de a ”produce” bani de pariuri fara sa risti absolut nimic, vine din promotiile pe care fiecare parior in parte le poate oricand accesa. Mai mult, pentru ca si piata de profil din Romania este in plina crestere si dezvoltare, casele de pariuri se intrec in a propune bonusuri din ce in ce mai mari, dar mai ales, mai usor de accesat.

450 lei GRATUITI!

Din acest punct de vedere, poate cea mai interesanta oferta bonus de bun venit o propune agentia Betfair. Reputata casa de pariuri, cea mai mare din lume in online si unul dintre cei mai mari furnizori de pariuri sportive din lume, propune 450 de lei Bonus pentru fiecare nou client. Suma reprezinta jumatate din depunerea maxima acceptata pentru promotie. Adica daca depui 900 de lei, primesti acest bonus de 450 de lei. In cazul in care depui 300, bonusul incasat va fi de 150 ron si asa mai departe.
Conditiile de rulaj ale bonusului sunt de asemenea in avantajul clientului. Rulajul trebuie facut de doar 4 ori, la o cota decenta, 1.60. Mai mult, spre diferenta de alte case de pariuri care solicita rulajul bonusului intr-un interval scurt de timp (o luna, chiar si o saptamana) la Betfair acesta se poate realiza in 3 luni!

bf4501

Termeni pentru revendicarea unui bonus

Termenii şi condiţiile ofertei pe scurt:

  • Va trebui să aveţi pariuri soluţionate (excluzând cele închise înainte de final prin Cashout) în valoare de 4 ori bonusul acordat si suma folosită din fondurile proprii înainte de a face o retragere.
  • Prima dată va fi folosită suma adăugată din fondurile proprii, în cazul în care veţi anula bonusul, veţi primi înapoi doar suma rămasă din fondurile proprii, care va fi transferată în portofelul principal
  • Pariurile care nu conţin cel puţin o selecţie cu o cotă mai mare sau egală cu 1.60, nu vor fi calculate la cerinţele de rulaj.
  • Nu veţi avea posibilitea de a retrage bonusul sau câştigurile obţinute din bonus dacă nu îndepliniţi cerinţele de rulaj în maximum 90 de zile.
  • Vezi Termenii şi Condiţiile complete mai jos.

inregistreaza-te - betfair

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu