DONE DEAL: Manchester United va plati 70 de milioane de euro pentru inlocuitorul lui Ibrahimovic!

Ramas fara Ibrahimovic, care si-a incheiat contractul cu clubul, dupa accidentarea grava din luna aprilie, Mourinho a solicitat conducerii clubului urgentarea tratativelor pentru Alvaro Morata, varful formatiei Real Madrid si al nationalei Spaniei. Dupa luni de negocieri, se pare ca acestea au intrat in linie dreapta. 


CITESTE SI:

Singura problema o reprezenta suma de transfer, cu o diferenta de aproximativ 11.5 milioane de euro intre ce oferea United si ce solicitau madrilenii. Pana la urma cele doua cluburi au ajuns la un numitor comun, ”diavolii” fiind de acord sa achite in schimbul lui Morata aproximativ 70 de milioane de euro. Presa engleza anunta ca mai raman de pus la punct mici detalii, pana ce transferul va fi anuntat oficil, undeva la finalul acestei saptamani.

Pentru perfectarea mutarii a pus umarul inclusiv jucator. Readus de la Juventus la Real Madrid, in vara anului trecut, Morata s-a plans in dese randuri de faptul ca are sanse minime de prinde un loc in primul 11 al campioanei Spaniei, in detrimentul lui Benzema. Zidane nu s-a opus tranzactiei, excelente pentru club si jucator, dar in aceasta situatie este de asteptat ca James Rodriguez, in negocieri avansate cu PSG, sa fie in cele din urma pastrat pe Santiago Bernabeu.

15 goluri a reusit Morata pentru Real Madrid in ultimal stagiune. In 20 de selectii la prima reprezentativa a Spaniei, Morata a punctat de 9 ori

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu