E real? Un gol al Romaniei cu Armenia are acum COTA 5!

Cel mai bun meci al preliminariilor, Stanciu si compania l-au bifat chiar in turul cu Armenia. Atunci, Romania s-a impus cu scorul de 5-0, dupa ce la pauza tabela indica deja scorul de 4-0. 

Inca un gol marcat de Romania? COTA 5!

Cea mai tentanta cota si putem spune aproape sigura, este oferita prin intermediul uneia dintre cele mai mari agentii de pariuri din Romania: cota 5 pentru un gol marcat de Romania.

Ce trebuie sa fac pentru a paria pe cota de 5.00?
  1. Deschide-ti un cont la eFortuna – Click aici
  2. Depune si pariază că România va marca la o cotă mărită de 5.00 (1.11 în mod normal). Se pot paria mai mult de 50 de lei, însă doar aceasta suma va fi luata în calcul pentru cota mărită de 5.00.

Plusuri  fata de alte promoții: userul iese în avantaj indiferent de rezultatul pariului!

  • dacă pariul este câștigător, se va calcula câștigul de până la cota 5. Se va alimenta contul cu bani cash ce pot fi retrași doar după ce se ruleaza doar de 3 ori suma respectivă, la cote de minim 1.50.
  • daca pariul este pierzător, te califici automat pentru bonusul de bun venit de până la 300 Pariu Fără Risc

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna