eFortuna

7.61 scor casa pariuri | Locul 16 din 15 case de pariuri | 6.21 rating jucatori | 14 pareri jucatori

eFortuna

eFortuna, casa de pariuri online numarul 1 in Europa de Centrala si de Est este si in Romania! Datorita unei platforme extrem de atractive si usor de folosit, agentia s-a bucurat de un mare succes in randul pariorilor romani inca din primele zile de la lansarea sa pe piata autohtona.

Nu doar platforma este una de ultima generatie, ci si calitatea serviciilor oferite. Fortuna le pune la dispozitie clientilor sai sute de competitii ce aduna laolalta toate sporturile, acestia putand paria saptamanal pe zeci de mii de evenimente. Platforma de pariuri LIVE este de asemenea la inaltime, zilnic fiind disponibile sute de evenimente sportive. Mai mult, cei care au cont la Fortuna pot urmari direct de pe laptop, mobil sau tableta cele mai tari meciuri din fotbal, tenis, baschet, handbal si multe alte sporturi. Etapele din Serie A, Ligue 1 si NBA se vad integral.

Meniul este extrem de simplu, toata oferta pentru pariuri sportive putand fi accesata din coloana situata in partea stanga a site-ului Fortuna. Dupa ce va alegeti competita pe care doriti sa pariati, meciurile si cotele vor fi disponibile pe coloana centrala. Selectati meciul dorit pentru a vedea toate cotele. Biletul format din cotele alese de dumneavoastra va aparea pe coloana din dreapta, acolo de unde puteti selecta miza sau tipul biletului: simplu sau sistem. Istoricul biletelor jucate poate fi gasit apoi in meniul principal localizat in partea superioara a site-ului.

Turbo Cashout reprezinta unul dintre avantajele pentru care multi pariori aleg sa-si deschida un cont la aceasta casa de pariuri. Optiunea permite clientilor Fortuna sa-si vanda pariurile inainte de inceperea evenimentelor pe care au mizat sau chiar in timpul acestora.

CUM DEPUN SI RETRAG BANI

  • Card de credit/debit
  • Paysafecard
  • Envoy

Desi nu dispune de foarte multe metode pentru efectuarea depunerilor si retragerilor, Fortuna le are pe cele mai utilizate. Depunerile se pot efectua prin clasicele carduri de credit sau debit, dar și prin Paysafecard, o metodă sigură, rapidă și convenabilă de alimentare a contului prin cumpărarea unui PIN.

Retragerile se fac de asemenea cu ajutorul cardurilor de credit sau debit, cu mențiunea că aici puteți utiliza și platforma Envoy, creată special pentru transferuri bancare. În ambele cazuri, procesarea cererii de retragere poate dura intre 1 si 3 zile. Apoi, banii vor ajunge in contul dumneavoastra intre 2 si 5 zile lucratoare daca ati optat pentru varianta retragerii pe card, si pana la 14 zile lucratoare daca ati optat pentru varianta transferului bancar.

Rating: 5 out of 10 with 17 ratings
Informatii retrageri
48h 4 zile 4 zile 24h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 743 membri Pariuri1x2 joaca la eFortuna

Adauga plangere eFortuna Citeste instructiunile si modul de functionare 

Pentru a adauga o plangere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

Operatorii nu pot plati pentru a influenta aceasta sectiune.