Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 22» Executie cu repetitie

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un moment inedit din istoria Cupei Mondiale.

Executie cu repetitie  – Cupa Mondiala 1934

Raimundo Orsi, autorul golului prin care Italia a egalat Cehoslovacia in ultimul act al Mondialului din 1934, a fost rugat de reporteri sa revina pe stadion dupa finala, pentru fotografii. La fel ca in timpul meciului, proaspatul campion mondial trebuia sa suteze balonul cu efect si sa il trimita sub transversala. Desi a incercat de 20 de ori, nu a mai reusit sa repete executia, iar reporterii s-au multumit cu materialul disponibil.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Asteptam noi goluri spectaculoase si executii unice incredibile care sa decida meciurile de la Mondial. La Unibet puteti paria pe echipele de club care dau cei mai multi marcatori la turneul final din Rusia. Astfel, puteti opta pentru Bayern Munchen sau Barcelona la cota 3.00. Parierea pe jucatorii lui Manchester City are cota 4.00, in timp ce, daca Real Madrid va da cei mai multi marcatori, puteti castiga de cinci ori mai multi bani decat ati investit.

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu