Luca Toni si-a anuntat retragerea!

Atacantul in varsta de 38 de ani, fost component al echipei Italiei, care a castigat Cupa Mondiala din 2006, si-a declarat intentia de a se retrage la finalul acestui sezon, dar vrea ca golurile sale sa-i pastreze pe colegii sai de la Hellas Verona in prima liga.

sursa foto: goal.com

280px-Luca_Toni

Ajuns la 38 de ani, golgheter al editiei trecute de Serie A, cu 22 de reusite, si-a declarat intentia de a isi pune ghetele in cui dupa aproape 20 de ani de fotbal la profesionisti. In acest sezon, Toni a reusit sa inscrie o singura data in cele sapte aparitii pentru Hellas Verona.

Pe ultima pozitie in Serie A, Verona inca nu a reusit sa castige dupa 15 etape, avand sase egaluri si tot atatea puncte, cu patru mai putine decat echipa din fata ei. Integralist in ultima partida, 0-1 cu Empoli, Luca Toni a declarat: „A venit timpul sa sa ma retrag, dar sper sa pot sa sarbatoresc si ramanea Veronei pe prima scena a fotbalului italian.”

Intrat in fotbalul mare in sezonul 94-95, in lotul celor de la Modena, Toni a reusit 7 goluri in cele 32 de aparitii de-a lungul celor doua sezoane. Trecut apoi pe la mai multe echipe, printre care Brescia si Empoli, a cunoscut succesul ca si component al celor de la Palermo, cand a marcat 50 de goluri, in 80 de meciuri, fapt care i-a adus transferul la Fiorentina, unde a avut acelasi succes, 47 de goluri in 67 de jocuri, iar dupa numai doi ani la Firenze, a fost cumparat de Bayern Munchen. Dupa trei ani la Bayern, a inceput regresul sau din punct de vedere sportiv si uzura s-a simtit, pana sezonul trecut, cand a reusit sa termine sezonul in calitate de golgheter, la egalitate cu Icardi.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu