Ultima runda din Premier League: Analize, echipe probabile, ponturi, promotii!

Premier League

Leicester este campioana acestui sezon din Premier League, dar aceasta stire a fost pe primele pagini inca de cand vulpile si-au asigurat matematic titlul in urma cu aproape doua saptamani. De asemenea, sigure sunt si Aston Villa, Norwich si Newcastle de faptul ca vor retrograda indiferent de rezultatele din ultima runda.


NetBet ridica miza: Acum ai BONUS de 1500 RON in pachetul de bun venit!

Lupta se da pentru pozitiile ce aduc calificarea in cupele europene. Manchester United trebuie sa invinga Bournemouth si sa spere ca rivala din oras se incurca pentru a obtine o calificare in Champions League. Tottenham incearca sa isi apere pozitia secunda, dupa ce Arsenal a redus diferenta in finalul sezonului. West Ham, Southampton si Liverpool pot schimba pozitiile in functie de rezultate. Everton poate incheia sezonul pe locul 11 sau pe locul 16.

Analize, echipe probabile, ponturi:


Poti combina pronosticurile noastre pentru bani reali extra, de la NetBet, cu promotia lor pentru bilete combo!

premier league

Plaseaza un pariu pe bilet simplu (1X2 FT) in valoare de minim 10 RON pe un eveniment la alegerea ta si pot merge la meciul de deschidere al Euro 2016 sa vezi nationala Romaniei. Profita de oferta NetBet pentru a iti incepe vara in cel mai bun mod!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu