Transferuri: Top zvonuri, 24 mai!

Presa engleza vuieste in acesta perioada, o multime de jucatori importanti fiind mutati de ziaristi de la un club, la altul, pe sume ametitoare. Putine din aceste tranzactii vor deveni realitate, dar sunt sanse sa asistam si la o serie de confirmari spectaculoase. Haideti sa vedem impreuna care sunt cele mai „hot” subiecte ale zilei, pe tema transferurilor.

Hart, oferta neasteptata!

Farhad Moshir, noul patron al echipei Everton este pregatit sa ofere 40 de milioane de lire sterline in schimbul lui Joe Hart, portarul nr. 1 al lui Manchester City si al nationalei Angliei. Hart ar primi la Everton 200 000 de lire pe saptamana!

Primele transferuri ale lui Mourinho

Pe langa Ibrahimovici, foarte aproape de a semna „diavolii”, Mourinho insista si pentru extrema QAndre Carillo de la Sporting Lisabona. Lusitanul va primi mana libera la transferuri, dar si un buget care sa-i satisfaca toate cerintele.

Morata pregateste despartirea de Juventus

Atacantul se afla pe lista mai multor cluburi de top. Cel mai aproape de a obtine semnatura varfului spaniol de 23 de ani este Arsenal. „Tunarii” au pus pe masa campioanei Italiei o oferta de peste 50 de milioane de lire sterline.

Pep cere!

Guardiola a solicitat consolidarea lotului „cetatenilor”, iar seicii care patroneaza clubul din Manchester au trecut la fapte. Gundogan (Dortmund) este cu un picior si jumatate pe Etihad!

Xhaka ajunge in PL

Mijlocasul Borussiei Monchengladbach va semna cu Arsenal in urmatoarele 48 de ore. Elvetianul a fost cumparat in 2012 de la Basel, pentru suma de 8.5 milioane de euro.


Invitatie dubla in Franta intr-o excursie de 24 000 RON: Detaliile pormotiei NetBet!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu