Bari, favorita in barajul cu Novara

Bari si Novara se intalnesc pe Stadionul San Nicola din Bari intr-un meci contand pentru sferturile playoff-ului de promovare in Serie A. Este un meci intre doua echipe pe care lede trei puncte dupa sezonul regulat al ligii secunde italiene.

In ultimele 18 meciuri disputate, Bari au reusit 8 victorii si 4 remize, insa pe teren propriu nu a mai castigat de la victoria cu Como, 3-0, de pe 16 aprilie. Au urmat o remiza cu Modena (1-1) si doua infrangeri la rand, 0-3 cu Cagliari si 1-2 cu Trapani.

Bari are prima sansa tinand cont de pozitionarea superioara in clasament (se afla pe locul 5 la finalul sezonului), dar si privind rezultatele directe din acest sezon. Bari si COmo au remizat pe 31 octombrie la Bari, scor 1-1, pentru echipa din sudul Italiei sa castige la retur, pe 19 martie, cu 2-1.

Cota la Unibet pentru victoria lui Bari este de 2,30.

A fost un meci interesant cu 1 pauza si 2 final, un adevarat miraj pentru pariori. Bari a deschis scorul in 12 din cele 21 de meciuri disputate pe Stadio San Nicola, iar in 11 dintre ocazii echipa la care evolueaza si fundasul roman Ionut Rada a castigat dupa minutul 90. Cea mai buna perioada a jocului pentru Bari este intre minutele 75 si 90, cand acestia au marcat de zece ori si au primit doar patru goluri.

Statistica ne arata ca in cele 21 de meciuri disputate pe teren propriu Bari are o medie de 1.67 goluri marcate si 0.95 goluri primite, iar 57% dintre aceste partide s-au incheiat cu mai mult de doua goluri pe tabela.

Novara a prins in ultimul moment ultimul loc pentru playoff-ul din Serie B dupa o victorie in ultima etapa, scor 4-0 acasa cu Modena. Echipa antrenata de Marco Baroni are o medie de 0.86 goluri marcate in deplasare si de 0.90 goluri primite.

Novara n-a mai castigat pe teren strain din 12 martie de la un 2-1 cu Pescara, succes venit dupa un 1-0 la Cagliari. Dupa aceste doua victorii la rand cei de la Novara n-au mai obtinut decat doua remize in cinci meciuri jucate afara in care au marcat un singur gol si au primit patru.

Cele mai multe goluri primite de Novara au venit dupa minutul 75, 12 la numar in cele 21 de meciuri disputate in deplasare. De sapte ori in noua ocazii cand au deschis scorul cei de la Novara au si castigat meciurile.
Castigatoarea barajului dintre Bari si Novara intalneste Pescara in semifinale. Cesena si Spezia se infrunta in celalta semifinala.

Pariaza la Unibet si poti castiga 750 de lei doar daca le recomanzi site-ul catre 5 prieteni!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu