Moto GP: Lupta apriga pentru titlu

moto gp

Dupa sapte curse disputate in acest sezon, lupta pentru titlul mondial la Moto GP este extrem de disputata, cu trei piloti separati de doar 22 de puncte.


Lucky Bonus: Pariuri neinspirate la Euro? Stanleybet te readuce in joc cu un bonus

Moto GP: Lupta pentru titlu

In acest weekend are loc o noua etapa in Motomondialul de Viteza. Aceasta runda se desfasoara in Olanda, la Assen. Victoriile in cele sapte curse de pana acum au fost distribuite destul de uniform intre cei trei piloti care sunt favoriti la castigarea titlului mondial. Pana acum, Jorge Lorenzo a castigat trei curse, in timp ce Marc Marquez si Valentino Rossi si le-au impartit egal pe celelalte patru.

stanleybet

La Stanleybet puteti paria pe castigatorul titlului mondial. Liderul Campionatului Mondial, Marc Marquez, are in acest moment 125 de puncte, dar este cotat doar cu sansa a doua la titlu. El are o cota de 3,00 sa devina campion la finalul sezonului.  Jorge Lorenzo este favorit la Stanleybet sa castige titlul. El are o cota de 2,00, chiar daca are cu zece puncte mai putin decat Marquez. Valentino Rossi are sanse destul de apropiate cu cele ale lui Marquez, italianul avand cota 3,20, chiar daca are de recuperat 22 de puncte.


likePentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii Punem pariu?

Restul pilotilor au cote foarte mari. Pedrosa are cota 81, in timp ce Andrea Iannone are 101, Dovizioso are cota 151 si Maverick Vinales are 201.


Citeste si:

Pariuri1X2.ro iti propune un pariu 100% castigator la Stanleybet

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu