Turul Frantei: Care sunt acum favoritii si ce ne rezerva urmatoarele etape

A doua saptamana a Turului Frantei ne propune a serie de etape interesante in lupta pentru clasamentul general. Etapa a 12-a care se va desfasura joi, pe 14 iulie, chiar de ziua Frantei, ne aduce un finis in catarare pe miticul Mont Ventoux.

Fanii ciclismului isi aduc aminte cu siguranta de turul din 2014 cand Chris Froome i-a invins pe Quintana si Contador si a luat o optiune serioasa pentru castigarea tricoului galben. Probabil Froome si Sky vor dori sa anihileze evadarea astfel incat rutierul englez sa poata bifa a doua victorie in editia curenta. Quintana, desi a fost defensiv pana acum, va fi nevoit sa atace mai ales ca vineri avem un contratimp individual de 37 de kilometri intre Bourg-Saint-Andeol si La Caverne du Pont d’Arc. Asadar si contratimpistii isi pot trece numele pe lista castigatorilor de etapa, desi etapa nu va fi plata, ci va contine cateva mici dealuri.

chris-froome-sunglasses-oakleyDintre favoritii la tricoul galben, tot Chris Froome porneste cu prima sansa si cu siguranta va dori sa sa puna chiar si un minut intre el si ceilalti favoriti. De urmarit si Teejay van Garderen care ar putea sa recupereze timpul pierdut si sa urce chiar pe podium in clasamentul virtual in urma acestor doua etape. De asemenea va fi interesant sa vedem ce diferente se fac la acest contratimp intrucat si in ultima saptamana a Turului Frantei vom avea o astfel de etapa. Spriterii vor avea cateva sanse in aceasta saptamana, prima dintre ele reprezentand-o etapa de maine. Tinand cont ca luni a fost zi de pauza, ne asteptam ca evadarea sa fie anihilata si sa avem un final la sprint. Desi Mark Cavendish e favoritul principal in urma celor 3 victorii obtinute pana acum, posibil ca Andre Greipel, fara victorie de etapa, sa fie foarte motivat.

Cum se prezinta acum cotele Sportingbet la castigarea Turului Frantei, editia 2016: 

turul

Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu