Urmatoarea oprire pentru Simona Halep este in Canada: Rogers Cup va incepe pe 25 iulie!

In perioada 25-31 iulie se va desfasura Rogers Cup, iar fanii romani o vor putea urmari, din nou, pe Simona Halep in actiune! Turneul feminin, pe care ne vom axa astazi, se va desfasura la Montreal.

Dupa ce a castigat titlul obtinut la Bucuresti, unde a fost principala favorita, Simona Halep se va deplasa in Canada pentru puternicul turneu amintit.

Cu siguranta, aceasta editie de Rogers Cup va fi una extrem de grea pentru Simona. Pana in prezent, deja si-au anuntat prezenta pe tabloul principal 16 din primele 17 jucatoare, printre care le putem enumera pe cele 4 sportive din „careul de asi” al tenisului feminin: Serena Williams, Angelique Kerber, Garbine Muguruza si Agnieszka Radwanska. Alaturi de acestea, le putem enumera si pe Venus Williams, Madison Keys, Petra Kvitova, dar si pe campioana en-titre, Belinda Bencic. Asadar, fara doar si poate, Simona Halep va avea o misiune mai mult decat dificila in vederea unui turneu cat mai reusit.

Desigur, ca la orice alta editie, trebuie sa existe si retrageri. Pana in prezent, Victoria Azarenka si Jelena Jankovic au declarat ca nu vor participa la turneul din Canada. Jucatoarea din Belarus, Vika, pe care cei mai multi specialisti o vad drept principala rivala a Serenei Williams, este insarcinata si va fi inlocuita de catre Yanina Wickmayer, in timp ce sarboaica Jelena Jankovic este accidentat, iar locul ei va fi luat de catre talentata japoneza Misaki Doi, care deseori poate produce surprize placute (ne amintim de faptul ca in primul tur la Australian Open a avut chiar si o minge de meci in fata Angeliquei Kerber, ce avea mai tarziu sa castige trofeul mult ravnit).

In concluzie, redactia noastra doreste sa-i ureze mult succes Simonei in vederea obtinerii unei performante cat ma bune la Rogers Cup si, de asemenea, va invita sa „rasfoiti” si restul site-ului nostru in cele ce urmeaza, pentru a fi la curent cu cele mai bune pronosticuri pentru turneul canadian!


Sursa imagine: news.xinhuanet.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu