Pariuri fotbal » Olympiacos – Neftci Baku | Cota 1.50 pentru un succes fara emotii al favoritilor! Vezi echipele probabile din preliminariile UCL

OlympiacosNeftchi
Miercuri seara, de la ora 22:00, Olympiacos si Neftci Baku se intalnesc in prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Partida de pe Georgios Karaiskakis Stadium ii gaseste pe greci in postura de favoriti clari, in fata unui rival care viseaza timid la o calificare in grupele europene.

Olympiacos – Neftci Baku

Cote Unibet: 1.15 7.00 14.00

Grecii se afla la primul meci oficial al sezonului, dupa amicalele castigate cu FK Krasnodar (1-0), CSKA Sofia (2-1), U. Craiova (2-0) si Aris Salonic (3-0). Singurul esec suferit in pregatiri, un 0-3 cu Salzburg.

Per total, lotul pregatit de Pedro Martins are multa calitate si este la un nivel tehnico-tactic ridicat, care ar trebui sa faca diferenta in fata lui Neftci Baku. Azerii au jucat deja in turul 1 preliminar, unde au avut parte de un duel dificil cu campioana Georgiei.

Intră aici si vezi toate ponturile lui Alexandru Mihai!

Neftci Baku a trecut de Dinamo Tbilisi cu un dublu 2-1, confirmand rezultatele bune din pregatirile verii: 2-1 cu Spartak Moscova si 1-1 cu Olimpija Ljubljana. Neftci a terminat in forta ultima editie de campionat, cu patru victorii consecutive fara gol primit, dar nivelul este cu totul altul in Liga Campionilor!

Olympiacos e o obisnuita a fazei grupelor din UCL si Neftci nu are armele necesare pentru a realiza surpriza. E suficient sa remarcam faptul ca in primul „11” de la Neftci joaca un fost mijlocas de la U. Craiova, Meza Colli, care nu a rupt gura targului in campionatul autohton.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Comparativ, Pedro Martins are la dispozitie jucatori consacrati din Europa, precum Vaclik, M’Vila, Fortounis, Ahmed Hassan, El-Arabi sau Mathieu Valbuena. Campioana Greciei ar trebui sa transeze calificarea inca din prima mansa, mai ales ca Olympiacos are, traditional, un bilant foarte bun pe teren propriu. Ar fi o mare surpriza ca Neftci sa marcheze pe terenul alb-rosilor!

H2H & INFO

  • Neftci a primit gol in ultimele 5 meciuri consecutive
  • Olympiacos a suferit un singur esec in amicalele verii, un 0-3 cu Salzburg
  • Este primul duel direct dintre cele doua cluburi
  • Olympiacos a pierdut doar doua din ultimele 20 de meciuri jucate pe teren propriu

ECHIPELE PROBABILE LA OLYMPIACOS – NEFTCI BAKU

Olympiacos: Vaclik; Lala, Papastathopoulos, Markovic, Reabciuk; Bouchalakis, M’Vila; Valbuena, Camara, Randelovic; El Arabi
Antrenor: P. Martins
Neftchi Baku: Mammadov; Stankovic, Mbodj, Celik; Buludov, Kane, Mahmudov, Bougrine, Lawal; Colli, Alaskarov
Antrenor: Samir Abbasov

Pariuri fotbal » Mi 22:00, OLYMPIACOS – NEFTCI BAKU
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariu recomandat: Olympiacos pauza / final: Cota 1.50
De incercat: Olympiacos marcheaza in ambele reprize: Cota 1.76

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici[/alert]


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei online, un Bonus de 100% din prima depunere, pana la 300 de lei! 

Cum incasezi Bonusul de la Unibet?

Nu ai de indeplinit vreo formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit! Bonusul trebuie rulat, conform termenelor si conditiilor.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu