Pariuri fotbal » Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb | Croatii stau linistiti dupa 2-0 in tur si sunt favoriti sa castige si mansa a doua! Cota 2.25

omonia zagreb
Marti seara, de la ora 19:00, Omonia Nicosia si Dinamo Zagreb joaca in mansa secunda din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Cipriotii au o misiune infernala la retur, dupa ce au pierdut in deplasare cu 0-2. Unibet ofera cota 4.00 pentru un succes al alb-verzilor, pe GSP Stadium.

Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb

Cote Unibet: 4.00 3.50 1.90

Omonia nu joaca pe stadionul propriu, dar va avea tribunele de partea sa, iar asta poate conta in calculele finale. Dinamo Zagreb vine relaxata in Cipru, dar nu trebuie sa-si desconsidere adversara. Intr-un astfel de format, orice gol primit sau marcat rapid poate fi decisiv!

Omonia a aratat in amicalele verii ca poate juca ofensiv si poate marca „la foc automat”, asa cum a facut-o cu Apollon Limassol (4-3), Wisla Plock (1-1) si Gorniz Zabrze (4-3). A urmat un succes in fata rivalei Anorthosis, in Supercupa Ciprului, inainte de testul foarte dificil cu campionii Croatiei. In lotul Omoniei ii remarcam pe Kiko, Hubocan, Duris si Scepovic, cei mai buni jucatori.

Intră aici si vezi toate ponturile lui Alexandru Mihai!

Dinamo Zagreb a avut o misiune facila in primul tur preliminar, cand a trecut islandezii de la Valur cu 3-2 si 2-0. In tur, Dinamo a condus cu 3-0, dar a primit doua goluri pe final, care ar fi putut rasturna soarta acestei duble manse.

In cele din urma, echipa mai valoroasa si mai experimentata a trecut mai departe. Sa nu uitam ca Dinamo Zagreb a jucat de la egal la egal cu mari forte ale fotbalului european, in sezonul trecut, cand a reusit s-o elimine din Europa League pe Tottenham!

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Asta spune multe despre abilitatea fizica, tehnica si psihologica a croatilor, care au trecut relativ bine peste problemele administrative si legale din acest an. Totusi, Dinamo Zagreb a avut o sincopa rara in campionatul intern, unde a pierdut recent partida cu Slaven Belupo (0-2), dinaintea primei manse a duelului cu Omonia. Etapa trecuta, Dinamo Zagreb a trecut de Dragovoljac fara mari emotii, scor 4-0, meci in care Majer, Sutalo si Gavranovic au fost cei mai buni oameni ai echipei.

In tur, Dinamo Zagreb s-a impus cu golurile lui Majer si Jakic, ambele reusite dupa pauza. A fost o prima repriza echilibrata, in care Omonia s-a concentrat pe eficienta defensiva, dar acum cipriotii sunt obligati sa iasa la joc.

In mod normal, Dinamo ar trebui sa castige si „revansa” de marti, daca vor prinde spatiile necesare pentru a inscrie pe contraatac. Cota pentru cel putin trei reusite in meci este foarte atractiva si merita incercata, la fel ca si succesul lui Dinamo Zagreb.

ECHIPELE PROBABILE LA OMONIA – DINAMO ZAGREB
Omonia: Fabiano; Abdullahi, Lang, Hubocan, Lecjaks; Diskerud, Gomez, Kousoulos; Papoulis, Scepovic, Duris

Dinamo Zagreb: Livakovic; Ristovski, Theophile-Catherine, Lauritsen, Moubandje; Jakic; Ivanusec, Majer, Misic, Orsic; Petkovic

Pariuri fotbal » Ma 19:00, OMONIA NICOSIA – DINAMO ZAGREB
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariu recomandat: Peste 2.5 goluri: Cota 1.89
De incercat: Victorie Dinamo Zagreb in repriza a doua: Cota 2.25

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei online, un Bonus de 100% din prima depunere, pana la 300 de lei! 

Cum incasezi Bonusul de la Unibet?

Nu ai de indeplinit vreo formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit! Bonusul trebuie rulat, conform termenelor si conditiilor.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu