Pariuri fotbal » Sturm Graz – Mura | Austriecii nu se pot impiedica pe teren propriu! Cote 2.50 si 2.60 in Europa League

SturmGrazMura
Joi seara, de la ora 22:00, austriecii de la Sturm Graz vor juca mansa a doua a play-off-ului Europa League, contra slovenilor de la Mura. Zarurile par aruncate, dupa ce „razboinicii” de pe Merkur Arena au castigat in deplasare cu 3-1 si si-au aratat suprematia categorica.

Sturm Graz – NK Mura

Cote Unibet: 1.23 6.00 11.50

Sturm Graz e pe val, desi defensiva nu este punctul ei forte. Veniti dupa un 2-2 in derby-ul cu Austria Viena, elevii lui Christian Ilzer au facut meciuri excelente in ultima vreme: 3-1 la Mura, 3-1 la LASK Linz, 3-1 cu Altach, 4-1 cu Wolfsberger si 3-2 cu Udinese (meci amical). Austriecii joaca un sistem 4-3-3 elastic, in care atacantii Jantscher si Yeboah sunt letali. Asa va fi, probabil, si la returul cu Mura.

Intră aici si vezi toate ponturile lui Alexandru Mihai!

Mura e la un nivel inferior fata de Sturm Graz, desi vorbim despre un club cu o ascensiune remarcabila. Alb-negrii au fost fondati in anul 2012, au promovat rapid in prima liga si dupa doar trei sezoane la nivel inalt au castigat titlul! In turul anterior din UEL, Mura (venita din UCL) a trecut greu de Zalgiris, cu o victorie la limita la retur. Dar slovenii au fost dominati clar pe teren propriu, de catre Sturm Graz.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Partida de la Murska Sobota, arbitrata de englezul Michael Oliver, a inceput cum nu se putea mai bine pentru Mura: gol Skoflek, in minutul 3. Dar Sturm Graz s-a repliat rapid si a inscris golurile victoriei prin Jantscher (’18), Kiteishvili (’60) si Yeboah (’63) – oaspetii au tras 17 suturi la poarta, la capatul unui joc foarte cursiv, cu multe ocazii. Probabil ca Mura va iesi la atac din prima repriza, iar Sturm Graz poate profita de asta, datorita calitatii superioare si a vitezei in plus de care beneficiaza.

H2H & INFO

  • Sturm Graz a castigat 5 din ultimele 6 meciuri disputate, toate cu gol primit
  • Au marcat ambele formatii in 8 din ultimele 9 meciuri disputate de Sturm Graz
  • Sturm Graz a marcat cel putin doua goluri in 8 din cele 9 meciuri oficiale din acest sezon
  • Mura a castigat ultimul meci de campionat, scor 1-0 in fata lui Celje
  • Mura are un singur esec in ultimele 6 meciuri oficiale: cel cu Sturm Graz, din tur

ECHIPELE PROBABILE LA STURM GRAZ – MURA
Sturm Graz: Siebenhand; Gazibegovic, Affengruber, Wuthrich, Dante; Stankovic; Kiteishvili, Hierlander; Sarkaria; Jantscher, Yeboah
Antrenor: Christian Ilzer
NS Mura: Obradovic; Karnicnik, Marusko, Gorenc; Kous, Horvat, Kozar, Sturm; Mandic, Skoflek, Marosa
Antrenor: Ante Šimundža

Pariuri fotbal » J 22:00, STURM GRAZ – MURA
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariu recomandat: Peste 1.5 goluri in prima repriza: Cota 2.53 la Unibet
De incercat: Sturm Graz castiga ambele reprize: Cota 2.60 la Unibet

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei online, un Bonus de 100% din prima depunere, pana la 300 de lei! 

Cum incasezi Bonusul de la Unibet?

Nu ai de indeplinit vreo formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit! Bonusul trebuie rulat, conform termenelor si conditiilor.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu