Pariuri fotbal » Leicester – Napoli | Cote bune pentru goluri marcate pe King Power Stadium! Avem echipele probabile

LeicesterNapoli
Joi seara, de la ora 22:00, Leicester si Napoli se infrunta in prima etapa a grupelor din UEFA Europa League. Englezii abordeaza partida fara Fofana, Justin si Mendy, accidentati, in timp ce Napoli vine la meci fara Demme, Insigne, Lobotka si portarul Meret. Nevoit sa improvizeze, antrenorul italienilor spera la un joc de contraatac eficient pe teren englez.

Leicester – Napoli

Cote Unibet: 2.30 3.40 3.15

Din grupa C a competitiei mai fac parte Legia Varsovia si Spartak Moscova, dar e greu de spus cine va triumfa in acest duel echilibrat. Leicester intalneste formatia care a terminat pe 5 in sezonul trecut din Serie A si cu siguranta vivacitatea italienilor se va simti.

Trupa lui Luciano Spalletti vine dupa o victorie mare cu Juventus, in campionat. A fost 2-1 pentru Napoli, cu golurile lui Politano si Koulibaly! Pentru Napoli a fost a treia victorie in primele trei etape si se vede deja „bagheta magica” a lui Spalletti. Din primul „11” nu va lipsi camerunezul Anguissa, care o cunoaste bine pe Leicester, dupa ce a infruntat-o in tricoul lui Fulham, aflata acum in liga a doua engleza.

Intră aici si vezi toate ponturile lui Alexandru Mihai!

In schimb, Leicester are un start dificil de sezon, cu esecuri suferite in fata lui West Ham (1-4) si Manchester City (0-1), dar si cu succese la limita contra lui Wolves (1-0) si Norwich (2-1). Jocul „vulpilor” nu convinge, fiindca echipa este intr-un proces de reconstructie.

Apararea pare sa fie punctul nevralgic al lui Leicester, care a avut cupluri solide de fundasi centrali in ultimii ani. Soyuncu si Vestergaard spera sa continue pe aceeasi linie, dar schimbarile efectuate la Leicester in ultimii doi ani nu prea au crescut nivelul echipei.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Cu Napoli, Leicester va ataca din nou prin golgheterul Jamie Vardy, care va fi sustinut de recent achizitionatul Patson Daka. Din spate, acestia vor fi sprijiniti de Tielemans si Barnes, responsabili cu pasele decisive.

Napoli ataca prin Politano, Osimhen si Lozano, iar atacantul nigerian va fi un mare pericol pentru poarta lui Kasper Schmeichel. In mod normal, ar trebui sa vedem un meci spectaculos, cu goluri de ambele parti pe King Power Stadium.

H2H & INFO

  • S-a marcat un singur gol in 3 din ultimele 5 meciuri jucate de Leicester
  • Napoli are 3 victorii dupa primele 3 etape ale noului sezon din Serie A
  • Va fi primul duel direct dintre cele doua formatii
  • Acasa, Leicester are 3 victorii si 3 remize in ultimele 6 meciuri
  • Leicester n-a mai remizat pe teren propriu de 21 de partide consecutive

ECHIPELE PROBABILE LA LEICESTER – NAPOLI
Leicester City: Schmeichel; Castagne, Vestergaard, Soyuncu, Bertrand; Albrighton, Tielemans, Ndidi, Barnes; Daka, Vardy
Antrenor: B. Rodgers
Napoli: Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui; Anguissa, Elmas, Ruiz; Politano, Osimhen, Lozano
Antrenor: Luciano Spalletti

Pariuri fotbal » J 22:00, LEICESTER – NAPOLI
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariu recomandat: Ambele echipe marcheaza: Cota 1.61 la Unibet
De incercat: Peste 2.5 goluri: Cota 1.75 la Unibet

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei online, un Bonus de 100% din prima depunere, pana la 300 de lei! 

Cum incasezi Bonusul de la Unibet? 

Nu ai de indeplinit vreo formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit! Bonusul trebuie rulat, conform termenelor si conditiilor.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu