Bilete weekend cu 6000 lei profit 🍀 FACI PARIU #374
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Bilete weekend cu 6000 lei profit 🍀 FACI PARIU #374

Faci Pariu #374 ! Acest episod vine la finalul unei săptămâni în care s-au decis semifinalistele celor trei competiții europene. Astăzi mizăm pe oferta weekendului, avem ca de obicei peste 30 de ponturi pariuri pregătite, dar mai ales trei bilete pariuri, ce pot aduce un profit de peste 6000 lei! Toate sunt plasate la partenerul nostru, casa de pariuri Luck.com.

Faci Pariu #374: Bilete pariuri azi

Sâmbătă mergem împreuna la verificare bilete pariuri cu un combo care cred eu că se va ”înverzi”.

Mizez pe pauză sau final X în Vallecano – Osasuna. Este o rundă importantă pentru gazde, care, dacă nu pierd și sunt ajutate și de alte rezultate, pot elimina orice emoții în ceea ce privește retrogradarea.

În FCU 1948 – Dinamo pariez pe două sau mai multe goluri. Având în vedere forma FCU în acest moment, aș spune că Dinamo are o șansă bună să câștige punctele acestei deplasări, care de altfel este dificilă.

Aleg și varianta gol în prima repriză a semifinalei de FA Cup dintre Manchester City și Chelsea. Poate că moralul lui City este în scădere după eliminarea din Ligă, însă cetățenii sunt 100% concentrați pe câștigarea trofeului. Atentie și la Chelsea, care se descurcă excelent pe acest final de sezon.

Bilet pariuri duminică

Alți 400 lei investesc, la Faci Pariu #374 , pe biletul cu pariuri de duminică și luni. Două selecții identice, ambele marchează. Iar pariu pentru Bremen – Stuttgart, un duel în care oaspeții speră să-și consolideze și mai mult poziția pe locul 3. Bremen luptă să se îndepărteze cât mai mult de zona roșie.

GG și în Milan – Inter, un mare derby în primul rând al orgoliilor de data aceasta, pentru că în campionat cele două sunt pe cale să-și atingă obiectivele. Inter va câștiga titlul, iar Milan, foarte probabil, va încheia pe locul secund.

Deși nu este pe bilet, Real Madrid – Barcelona, nu putea lipsi din selecția de ponturi. Pentru ”El Clasico” am pregătit inclusiv un pariu în cota 2.67.

Biletul weekend-ului la pariuri

Un combo propus de Lucian, care a plasat pentru weekend un bilet cu miza de 1000 de le. La Faci Pariu #374, ponturi pariuri pe sâmbătă și duminică, cu o cotă ce vă poate aduce de 4 ori suma investită.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #374 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck Casino

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu