Betano: Acum joci la pariuri cu 500 RON gratuiti!

Betano

Fiecare nou client beneficiaza acum de un bonus de bun venit de 100% din suma depusa, pana la 500 de lei! Acesta poate fi incasat urmand cei 4 pasi prezentati mai jos.  

Cum pot beneficia de bonus?

Din acest punct de vedere, bonusul in valoare de pana la 500 de lei este probabil cel mai simplu de accesat dintre toate bonusurile oferite de casele de pariuri.  Pasii sunt urmatorii:

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă primul depozit pe Betano și selectează Bonus pentru Prima Depunere – Sport. În acest fel, vei fi eligibil pentru bonusul de 100% din valoarea primului tău depozit.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 25 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 25 lei, primesti in plus 25 lei. Dacă faci o depunere de 500 lei, vei primi încă 500 de lei de la Betano.
  • Bonusul se va activa instant după ce ai realizat depunerea. Nu trebuie sa folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Nimic mai simplu!

Deschide-ți cont

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

  • Pentru a avea posibilitatea de a retrage banii bonus, trebuie să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau sporturi virtuale. De exemplu, în cazul în care faci o depunere de 200 lei, vei beneficia de încă 200 lei bonus, ceea ce înseamnă un total de 400 lei. Astfel, va trebui să rulezi pariuri în valoare totală de 2.000 de lei. Poți rula această sumă  la pariuri sportive și/sau virtuale.
  • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive/virtuale cu cote mai mari de 1,65.
  • Atenție! Biletele care includ selecții cu cote MegaCote nu participă la rulajul Bonusului.
  • Biletele de pariuri la care s-a utilizat funcția Cash Out nu participă la rulajul Bonusului.

Betano

  Biletul weekend-ului la pariuriBiletul weekend-ului la pariuri    Biletul weekend-ului la pariuri    Biletul weekend-ului la pariuri    Biletul weekend-ului la pariuri

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu