Allianz Arena, prea mic pentru Bayern-Real. Vezi cate cereri de bilete sunt pentru meciul din sferturile Champions League!

Allianz Arena, prea mic pentru Bayern-Real. Vezi cate cereri de bilete sunt pentru meciul din sferturile Champions League!

Niciodată în istoria Champions League, un meci nu a stârnit un interes atât de mare ca sfertul de finală dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

Peste 200.000 de cereri de bilete au sosit până în acest moment pe adresa bavarezilor pentru confruntarea programată pe 12 aprilie.

Allianz Arena din Munchen poate găzdui însă maximum 70.000 de spectatori la meciurile internaţionale, iar pentru jocul dintre Bayern şi Real sunt disponibile doar 30.000 de locuri, în condiţiile în care există deja un număr mare de abonaţi care pot asista la partidele din Champions League (35.000), în timp ce 3.779 de bilete (mai mult de 5%, procentul prevăzut de UEFA) vor fi atribuite lui Real Madrid.

Preţul biletelor la acest meci este între 35 şi 150 de euro.

Interesant este că bavarezii joacă cu stadionul plin la fiecare meci, indiferent de competiţie. Ultima oară când nu s-au ocupat toate locurile pe Allianz Arena a fost pe 30 ianuarie 2007, la un meci împotriva lui VfL Bochum.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu