Bătaie și scandal între Shakira și fotbalistul Pique

Bătaie și scandal între Shakira și fotbalistul Pique

pique

Pique în război cu propria familie?

Shakira este deja în Miami, însă problemele par să nu se oprească pentru Gerard Piqué, deși acum nu sunt ei înșiși cei principali implicați, ci oameni foarte apropiați: copiii lor Milan și Sasha și iubita fostului fotbalist, Clara Chía, pe care copiii nu vor să o vadă când tatăl lor îi vizitează în Statele Unite.

Shakira a părăsit definitiv Barcelona și i-a luat pe copiii ei la Miami pentru a începe o nouă viață, dar cu un acord prealabil cu Piqué, care poate vizita copiii și petrece 10 zile cu ei în fiecare lună. 

O condiție pe care copiii ar fi pus-o lui Piqué este că atunci când îi vizitează în Miami, să fie fără iubita lui. Copiii nu vor să o vadă pe Clara, i-au spus tatălui lor că nu vor să o cunoască. ‘Te rugăm, când vii în Miami, nu vrem să fim cu ea'”, a declarat un apropiat, referindu-se la cuvintele copiilor. 

Se pare că Piqué are multe probleme de rezolvat cu familia lui înainte să-și poată continua viața de burlac.

Scandal la ordinea zilei 

La cea mai recenta vizita, nemulțumit de programul de vizite stabilit de Shakira, Pique ar fi răbufnit la adresa artistei.

Tonino Mebarak, fratele acesteia, ar fi sărit în apărarea cântăreței, iar Gerard Pique l-ar fi lovit pe bărbat, care ulterior i-ar fi răspuns fostului fotbalist cu aceeași monedă.

Aparent, discuția a devenit atât de violentă încât fratele Shakirei l-ar fi lovit pe Pique pentru a-i lua apărarea surorii sale”, a dezvăluit jurnalista Veronica Bastos, conform Marca.

Pare că relația dintre Shakira și Piqué și familia ei devine din ce în ce mai tensionată, iar scandalurile violente sunt la ordinea zilei.

O noua viață în paradis pentru Shakira? 

Shakira, Milan și Sasha, copiii pe care îi are cu fostul fotbalist Gerard Pique, au locuit în ultimele săptămâni în vila spectaculoasă, evaluată la 17.5 milioane de euro, pe care artista o deține în Miami.

După mai puțin de o lună petrecută în casa sa, Shakira a ales să se mute în altă zonă din Miami.

Este vorba despre Fisher Island, zonă exclusivistă de pe largul coastei Miami Beach, unde Shakira s-a mutat alături de copii, într-un apartament închiriat pentru următoarele trei luni.

Shakira a ales să se mute din motive de siguranță. Mundo Deportivo scrie că Fisher Island este o zonă aproape inaccesibilă paparazzilor sau altor persoane care i-ar putea perturba liniștea Shakirei. Se poate ajunge pe insulă doar cu vasul sau cu elicopterul, iar acces au doar rezidenții sau vizitatorii autorizați.

Reamintim ca Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație, în urma infidelitatii cu Pique. Shakira a descoperit secretul lui Pique datorită unui borcan de dulceața din frigider. 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu