Biletele de 100 de milioane de lei! FACI PARIU #376
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Biletele de 100 de milioane de lei! FACI PARIU #376

E weekend, e FACI PARIU #376 cu zeci de ponturi verzi, dar și bilete de pariuri cu câștig de peste 100 de milioane! Salutare, sunt Sabin și vă invit la ponturi.

Bilet pariuri azi

Faci Pariu #376 și un prim combo plasat cu 500 lei cash. Partide de vineri și sâmbătă. Două selecții, ambele marchează. Primul din Bundesliga. Leipzig este sigură de participarea în UCL și poate aborda mai relaxată acest final de campionat. Hoffenheim luptă pentru locul 7 și calificarea în Conference League, o performanță decentă la finalul unui sezon cu suișuri și coborâșuri. GG și în Brentford – Fulham, meci programat sâmbătă în Premier League. Cele două au adunat suficiente puncte între ele și se află departe de locurile retrogradabile. Pot să ofere un spectacol interesant.

Bilet pariuri duminică și luni

Încă un combo la Faci Pariu #376, de această dată cu meciuri de duminică și luni. Este plasat cu aceeași sumă de 500 lei la Luck.com, partenerul emisiunii noastre. Leverkusen luptă pentru ultimele două ținte ale sezonului, Europa League și Cupa Germaniei, în timp ce campionatul este deja câștigat. În plus, orice deplasare la Frankfurt nu poate fi decât grea. Pariez pe gol marcat de gazde.

În Sandefjord – Molde, pariez pe 2 pauză sau final. Este o diferență mare de valoare între cele două echipe, iar Molde a început în forță noul sezon din Norvegia.

Luni, Konyaspor – Fenerbahce, un meci cu miză pentru ambele echipe. Gazdele luptă pentru evitarea retrogradării, iar Fenerbahce încă speră la titlu, deși sunt 4 puncte între ea și Galatasaray. Pariez peste 2.5 goluri.

Biletul weekend-ului

Biletul weekendului Faci Pariu #376  este propus de Lucian. Ghinion incredibil pentru colegul meu, care a ratat un profit de 7000 lei săptămâna trecută, cu golul egalizator marcat de Anorthosis la AEK Larnaca, în minutul 90 + 7. Încă un weekend, încă un combo simplu propus de Lucian, pentru un câștig de peste 8000 lei de data asta. Atât. Like & share. Super 12. Etapa se joacă până azi la ora 16:00. Plasați predicțiile care… Ne revedem săptămâna viitoare. Până atunci, vă urez spor în toate și vă doresc un Paște liniștit alături de cei dragi. La revedere.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #376 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck Casino

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu