Admiral

4.83 scor casa pariuri | Locul 16 din 16 case de pariuri | 1.67 rating jucatori | 3 pareri jucatori

Admiral

Admiral este o casa de pariuri din Romania, cu sediul in Otopeni ( Admiral Online SRL.).

Pariurile sportive sunt ceva destul de nou pentru Admiral, insa au ales una dintre cele mai bune si mai performante companii care ofera solutii pentru pariurile sportive – Kambi. Acelasi furnizor este folosit de catre Unibet si 888.

Pariurile online Admiral

Indiferent ca e vorba de pariuri live, pariuri speciale pe ligi, evenimente nationale sau internationale de cupa si diverse turnee, aici poti paria pe orice! Pariaza pe cele mai bune si mai renumite echipe din cadrul tuturor ligilor europene (Admiral sustine Premier League, Bundesliga, Primera Division, Serie A si multe altele) si preconizeaza castigatorii din sezoanele de toamna sau primavara, stabileste din timp marcatorii de top sau decide cu cateva luni in avans ce echipe se vor califica in Liga Campionilor sau Europa League. De asemenea, portofoliul admiral de pariuri speciale este special creat pentru fiecare meci, astfel incat fiecare duel va fi unic. Cunostintele tale in ceea ce priveste dinamica diferitelor cluburi te vor ajuta sa castigi pariul inaintea oricui.

Fotbalul european este doar o fateta a noului portal Admiral de pariuri sportive. Astfel, te poti bucura de posibilitatea de a paria pe sute alte evenimente sportive 24h din 24h, 365 de zile pe an. Printre acestea, mentionam – spre exemplu, castigatorii turneelor de Grand Slam, echipele favorite din NBA sau diverse pariuri din NFL si Formula 1. Toate acestea pot fi pariate de tine chiar din fotoliul tau de acasa!

Cum depui si retragi banii la pariuri Admiral

  • Visa;
  • Mastercard;
  • Skill;
  • Neteller;

Suport tehnic la pariuri Admiral

Admiral ofera si un suport de asistenta pentru clienti, ce este disponibil de luni pana duminica intre orele 10:00-22:00. Acesta proceseaza doar solicitarile venite prin caile urmatoare de contact: [email protected] si la telefon 0800 500 505. Contactul prin canale alternative precum Facebook nu sunt luate in considerare.
De asemenea, prin intermediul rubricii FAQ ( Frequently asked questions) clientii Admiral gasesc raspuns la toate intrebarile legate de Bonusurile agentiei, Depuneri & Retrageri, Inregistrare & autentificare, reguli de conduit, Suport ethnic, Cum se poate juca pe site-ul Admiral, cum se realizeaza pariurile si ce sunt pariurile sportive.

Rating: 7 out of 10 with 10 ratings
Informatii retrageri
72h 72h 72h 72h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 121 membri Pariuri1x2 joaca la Admiral

Adauga plangere Admiral Citeste instructiunile si modul de functionare 

Pentru a adauga o plangere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

Operatorii nu pot plati pentru a influenta aceasta sectiune.