Mrbit Sport

8 scor casa pariuri | Locul 17 din 16 case de pariuri | 0 rating jucatori | 0 pareri jucatori

Mrbit Sport

Mrbit Sport este detinuta de Avento MT Limited, companie înregistrată în conformitate cu legislația malteză cu numărul de înregistrare C 82766 și operată în baza unei licențe acordate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România (ONJN) la data de 1 iunie 2021 cu numărul de licență L1213854W001295. Sediul social și adresa fizică: Nivel 6, Ta Xbiex Business Centre, strada Testaferrata, Ta’ Xbiex, XBX1403, Malta.

Brandul Mrbit Sport a intrat in forta pe piata din Romania. Inovatiile aduse de bookmaker sunt de exceptie, pariorii avand la dispozitie atat o platforma intuitiva, prietenoasa cu utilizatorii, cat si optiuni de pariere extrem de diversificate.

In momentul in care este accesata pagina de start aferenta pariurilor sportive Mrbit Sport, utilizatorilor li se va desfasura meniul aferent pariurilor live. Sporturile sunt grupate in functie de popularitate, dupa cum urmeaza: fotbal, tenis, baschet, volei etc. Pe langa lista propriu-zisa a evenimentelor disponibile, pariorii pot vedea si cele mai importante cote listate.

In aceeasi pagina de start, in partea superioara a meniului din stanga utilizatorii pot regasi butonul de cautare. Spre deosebire de alte case de pariuri, marele avantaj al butonului de cautare de pe Mrbit Sport este reprezentat de faptul ca jucatorii pot sa caute atat evenimente propriu-zise (ex. FCSB – Dinamo; FC Barcelona – Real Madrid etc), cat si competitii, evenimente sau chiar țări (ex. La Liga,  Serie A, Italia). Trebuie mentionat faptul ca atunci cand este cautata o tara (ex. „Italia”), jucatorilor li se vor desfasura toate competitiile din toate sporturile ce au loc in Italia (in functie de ordinea popularitatii – in primul rand competitii din fotbalul italian, in al doilea rand turnee de tenis desfasurate in Italia etc).

Imediat sub butonul de cautare, in ordinea importantei, utilizatorii pot alege din cele mai importante competitii din fotbal (Liga Campionilor, Europa League, primele două ligi din România, La Liga, Premier League etc) și, mai apoi, din sporturile preferate (in ordine: fotbal, tenis, baschet, volei etc).

Promoție de bun venit de top

Bonus de bun veni incredibil

Mrbit Sport se remarca si printr-o oferta de bun venit deosebita. Experienta sportiva de neuitat de pe Mrbit Sport incepe cu 600 RON Bonus. Atunci cand un utilziator nou alege bonusul de bun venit pe sport, are la dispozitie 3 oferte la depuere:

  1. a) Bonus pentru prima depunere: 50% bonus pana la 250 RON
  2. b) Bonus pentru cea de-a doua depunere: 75% bonus pana la 200 RON
  3. c) Bonus pentru cea de-a treia depunere: 100% bonus pana la 150 RON

Rulajul este de 4x pentru bonus + depunere (oferta 1), 5x pentru bonus + depunere (oferta 2) si 6x pentru bonus + depunere (oferta 3), toate doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70.

Tranzacții: Cum depun & retrag banii la Mrbit Sport?

Metodele prin care se pot depune si retrage bani del a Mrbit Sport sunt dintre cele mai diversificate. Utilizatorii pot efectua tranzactii prin Visa, Skrill, Neteller, Paysafecard sau Mastercard. Indiferent de metoda de depunere, suma minima este de 20 RON.

Rating: 3 out of 10 with 18 ratings
Informatii retrageri
Dupa aprobare, instant Dupa aprobare, in 2-5 zile lucratoare Dupa aprobare, in 2-5 zile lucratoare 1-24h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

Adauga plangere Mrbit Sport Citeste instructiunile si modul de functionare 

Pentru a adauga o plangere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

Operatorii nu pot plati pentru a influenta aceasta sectiune.