SlotV Sport

8 scor casa pariuri | Locul 16 din 15 case de pariuri | 0 rating jucatori | 0 pareri jucatori

SlotV Sport

SlotV Sport este detinuta de Avento MT Limited, companie înregistrată în conformitate cu legislația malteză cu numărul de înregistrare C 82766 și operată în baza unei licențe acordate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România (ONJN) la data de 1 iunie 2021 cu numărul de licență L1213854W001295. Sediul social și adresa fizică: Nivel 6, Ta Xbiex Business Centre, strada Testaferrata, Ta’ Xbiex, XBX1403, Malta.

SlotV Sport este unul dintre cei mai importanti bookmakeri intrati in forta pe piata din Romania. SportV se remarca printr-o oferta de pariere deosebita, diversificata, cu sute de optiuni de pariere pentru cele mai importante meciuri si, mai presus de toate, cu o platforma de exceptie. Aceasta este intuitiva, usor de utilizat si ofera numeroase avantaje pentru toti utilizatorii.

Una dintre cele mai importante aspecte care trebuie remarcate cu privire la platforma este reprezentata de streaming-ul live pus la dispozitie de SportV. Prin intermediul acestuia, jucatorii ce sunt adeptii pariurilor live sunt avantajati si se pot bucura de o experienta deosebita. Atunci cand este accesata platforma sportiva, in partea dreapta, utilizatorii vor regasi meniul dedicat streaming-ului. Aici vor putea alege intre „Informatii live” (unde se regaseste lista evenimentelor in curs de desfasurare alaturi de statistici aferente pentru fiecare eveniment) si „Transmisiune live” (unde utilizatorii pot selecta evenimentul pe care isi doresc sa il vizioneze).

De asemenea, pe aceeasi pagina de start pe care se regaseste si streaming-ul live, jucatorii pot remarca atat un meniu dedicat pariurilor live, cat si un meniu (in partea stanga) din care se pot selecta sporturile disponibile pentru pariere. In functie de ordinea importantei, sporturile ce pot fi selectate sunt fotbal, baschet, tenis, volei etc.

Promoție de bun venit de top

SlotV Sport te primește cu un BONUS de până la 600 RON penntru pariurile sportive. Pachetul de Bun Venit Sport este disponibil timp de 40 de zile de la data înregistrării și oferă posibilitatea de a obține bonusuri la primele trei depuneri:

a) Bonus la prima depunere: 50% bonus până la 250 RON;

b) Bonus la al doilea depozit: 75% bonus până la 200 RON;

c) Bonus la al treilea depozit: 100% bonus până la 150 RON;

Depozitul minim pentru a activa ofertele de mai sus este de 20 RON.

Tranzacții: Cum depun & retrag banii la SlotV Sport?

Ca utilizator al platformei SlotV Sport, ai acces la o multitudine de metode de plata. Printre acestea, jucatorii pot efectua tranzactii prim Visa, Skrill, Neteller, Paysafecard sau Mastercard. La fiecare dintre acestea depunerea minima este de 20 RON.

Rating: 2 out of 10 with 20 ratings
Informatii retrageri
Dupa aprobare, instant Dupa aprobare, in 1-5 zile lucratoare Dupa aprobare, in 1-5 zile lucratoare 1-24h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

Adauga plangere SlotV Sport Citeste instructiunile si modul de functionare 

Pentru a adauga o plangere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

Operatorii nu pot plati pentru a influenta aceasta sectiune.