Unibet

8.5 scor casa pariuri | Locul 4 din 15 case de pariuri | 7 rating jucatori | 20 pareri jucatori

Unibet

Unibet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din Europa oferind o platformă pentru pariuri sportive, cazinou, jocuri şi poker online. Desi principalele piete in care activeaza Unibet sunt cele din Europa si Australia, compania isi ofera serviciile celor peste 13,2 milioane de clienţi din peste 100 de ţări din intreaga lume.

Inregistrarea pe Unibet se face simplu si rapid. Siteul are interfata in 21 de limbi, printre care si romana. Sunt disponibile aplicatii de pariuri sportive pentru sistemele de operare Android si iOS. Puteti paria live sau pre-meci si puteti vedea si streamuri la peste 10.000 de evenimente pe an, direct pe dispozitivul mobil.

Oferta de pariuri este una dintre cele mai variate. Puteti paria pe sporturile „traditionalele”, ca fotbal, tenis sau baschet, dar si pe alte ca surfing, yachting, wrestling si E-Sports sau diverse evenimente din intreaga lume (politica, diverse premii cinematografice/muzicale) si altele. Prin platforma Unibet TV puteti urmari live si gratuit zeci de evenimente zilnic, din cele mai importante competitii din Europa si din lume.

CUM DEPUN SI RETRAG BANI

  • Apple Pay (nou)
  • Top Pay (nou)
  • Card credit/debit
  • Paysafecard
  • Transfer bancar
  • Telefonic

Unibet este un membru fondator al Asociației Jocurilor de Noroc Europene & Pariuri  și un pion principal al EU Responsible Gaming Day în parlamentul UE. Unibet sustine jocul responsabil. In acest sens, printre altele, Unibet ofera si optiunea de a seta o limita pentru depozite sau optiunea de auto-excludere.

Este una dintre putinele case de pariuri online din intreaga lume unde se pot depune bani chiar si prin telefon. Nu lipsesc desigur nici metodele clasice pentru depunerea si retragerea banilor din contul de pariuri.

Rating: 6 out of 10 with 18 ratings
Informatii retrageri
2-4h 24h 24h 2-4h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 401 membri Pariuri1x2 joaca la Unibet

Bonusuri si promotii Unibet

Cele mai bune bonusuri si promotii la casa de pariuri online Unibet sunt pe aceasta pagina. Toate promotiile si bonusurile de la Unibet sunt acum in acelasi loc.

BONUS PARIURI
300 RON
+ 150 ROTIRI GRATUITE
GET BONUS
BONUS CAZINO
1.000 RON
+ 150 ROTIRI GRATUITE
GET BONUS
BONUS POKER
200 EUR
la prima depunere
GET BONUS
VLAD CASINO BONUS
1500 RON
+ 200 ROTIRI GRATUITE
GET BONUS