Unibet oferă 50.000 RON CASH în conturi la fiecare gol din Germania!

Unibet gol marcat euro

De la Unibet !

Fiecare gol marcat la turneul din Germania vine cu 50.000 RON CASH! Da, ai citit bine. Unibet e locul ideal unde celebrezi fiecare gol marcat la turneul final!

Fiecare gol marcat de orice echipă în Germania va aduce 50.000 RON cash în conturile jucătorilor. Sunt incluse și golurile din extra-time!

CE AM DE FĂCUT?

Nu trebuie decât să ai un cont la Unibet. Dacă încă nu ai un cont, îți poți deschide unul în câtava minute: Click pe UNIBET! Automat devii eligibil pentru bonusul de bun venit al agențiiei: Pariu fara risc 500 RON + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite !

PARIAZĂ ACUM

AI 90 DE MINUTE SĂ ACCEPȚI PREMIUL

Nu trebuie să optezi, nu trebuie să faci nimic! Trebuie în schimb să te grăbești și să verifici contul tău la Unibet să vezi dacă ai câștigat.

Banii stau în contul tău și așteaptă să fie activați DOAR pentru 90 de minute, după ce golul s-a marcat. Vom împărți 50.000 RON cash aleatoriu de fiecare dată când un gol s-a marcat la EURO.

ACCEPTĂ PREMIUL

Banii vor fi oferiți în conturile jucătorilor în termen de maxim 5 minute de la marcarea unui gol. Premiile care pot fi câștigate la fiecare gol sunt următoarele:

  • 1 premiu de 5.000 RON cash
  • 5 premii de 1.250 RON cash
  • 10 premii de 500 RON cash
  • 50 premii de 250 RON cash
  • 100 premii de 50 RON cash
  • 650 premii de 25 RON cash

FIECARE CLIENT UNIBET POATE FI RĂSPLĂTIT

Asigură-te că intri pe site-ul Unibet și verifici dacă ai câștigat, de fiecare dată când se marchează un gol în Germania. Cu cât ești un client mai activ, cu atât șansele algoritmului să te favorizeze sunt mai mari.

Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 500 RON+ 300 ROTIRI GRATUITE

 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu