Ce preț are libertatea Simonei Halep?

Ce preț are libertatea Simonei Halep?

simona halep

Tenismena Simona Halep (31 de ani), cunoscută pentru performanțele sale de top din lumea tenisului, a făcut o cheltuială fabuloasă pentru a-și demonstra nevinovăția în scandalul de dopaj în care este implicată. Libertatea Simonei este acum pusă la mare încercare! 

Simona și-a asigurat serviciile celui mai bun avocat sportiv, firma de avocatură a celebrului Howard Jacobs. Este este cel care a apărat-o și pe Maria Sharapova în 2016, atunci când aceasta a fost depistată pozitiv cu meldonium. Se pare că Simona nu își asumă nicio risipă în încercarea de a-și menține reputația curată în lumea sportului.

Cât a cheltuit Simona până acum?

Chiar dacă sumele exacte nu au fost dezvăluite public, estimările sugerează că tenismena română a scos din buzunar în jur de 100.000 de dolari – aceeași sumă cheltuită de boxerul Amir Khan într-un caz similar. În timp ce încearcă să își dovedească nevinovăția, Halep se bazează pe serviciile celei mai bune firme de avocatură din lumea sportului.

Potrivit jurnalistului de investigații Nick Butler, acest proces a adus mulți bani pentru avocații implicați: „Concluzia este că mulți avocați au făcut mulți bani aici”, a declarat Butler pe Twitter, el fiind cunoscut pentru documentarea mai multor cazuri de dopaj în ultimii ani.

Amânarea procesului Simonei Halep a provocat o adevărată lovitură financiară pentru sportiva noastră! Suma uriașă de bani cheltuită pentru apărarea nevinovăției sale riscă să se ducă pe apa sâmbetei. Dar, dacă Simona va reuși să-și dovedească nevinovăția, cine știe ce oportunități financiare se vor deschide pentru ea? 

Se zvonește că românca ar putea cere despăgubiri consistente organismelor de conducere ale tenisului. Toată lumea vrea să vadă această campioană revenind la joc și câștigând toate competițiile.

Libertatea Simonei amânată de ITF? Sportiva aduce acuzații grave!

Simona a adus acuzații grele împotriva forului internațional de tenis (ITF). Ea susține că federația se folosește de tot felul de pretexte pentru a amâna procesele. Însă, reprezentanții ITF au venit rapid cu o replică, susținând că nu au nicio implicare în gestionarea acestui caz. Programul anti-doping este pus în aplicare de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) în numele ATP, WTA, ITF și a turneelor de Grand Slam.

ITIA este un organism independent care protejează integritatea tenisului profesionist în întreaga lume. Cu toate acestea, Simona Halep nu se lasă și continuă să lupte pentru a-și dovedi nevinovăția. Sportiva declarase: „Ei vor să mă întârzie cât mai mult posibil, dar nu îi voi lăsa să îmi distrugă cariera!”, a spus Halep.

Cine va ieși învingător în această luptă? Rămâne de văzut!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu