Cosmin Cernat aduce ”verdele”: 25 de pariuri pe marți, miercuri și joi!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Cosmin Cernat aduce ”verdele”: 25 de pariuri pe marți, miercuri și joi!

Cosmin ne spune:

După cum v-am promis, începând cu această săptămână ne vom vedea inclusiv în zilele de marți. Încercăm astfel să acoperim cât mai bine întreaga ofertă de pariere, într-o perioadă în care avem fotbal la foc automat. Ca kmicrobiști și pariori, nu putem fi decât fericiți, în condițiile în care aceasta perioadă se va întinde cel puțin până în vara anului viitor.

Am și bucuria de a reveni în fața voastră, după un weekend incredibil. Cei care au următit emisiunile mele din finalul săptămânii anterioare, au avut acces la nu mai puțin de 28 de pronosticuri corecte. Cele mai tari lovituri le-am dat vineri și sâmbătă, cu 15 selecții câștigătoare din 18 propuse!

În zilele următoare vom miza împreună  pe o ofertă dominată de meciurile echipelor naționale. Emoțiile noastre se îndrepată către ziua de joi, atunci când România întâlnește Islanda, în una dintre semifinalele play-off-ului de calificare la Campionatul European. 

În final vă invit încă o dată la profit! Câștigați gratuit 10.000 lei cash, fără depunere și taxte suplimentare. Este vorba de premiul pus la bătaie, săptămână de săptămână, în aplicația Super 12, recent lansată de site-ul Pariuri1x2.ro. Aceasta poate fi  descărcată din Google Play sau AppStore, regulamentul de participare în Super 12 fiind extrem de simplu. Intuiește rezultatele în cele 12 meciuri și i-ai banii lui Cosmin Cernat. Repet, totul este absolut gratuit!”

🔥Instalează aplicația SUPER12, adaugă predicțiile tale și poți câștiga 10.000 RON 💲 pe săptămână! Gratuit, fără taxe, fără depuneri ❗️ »» https://pariuri1x2.ro/super12app

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Lasa un comentariu