Cosmin Cernat dă startul săptămânii de profit: Marți, 14 pronosticuri!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Cosmin Cernat dă startul săptămânii de profit: Marți, 14 pronosticuri!

Cosmin Cernat, la raport! 🙂

”Bifăm împreună încă un weekend spectaculos la pariuri. Nu mă laud, ci vin cu statistici exacte:  15 ponturi câștigătoare sâmbătă și duminică, dintr-un total de 19 propuse! E bine!

Pentru marți și miercuri am realizat o selecție consistentă de pariuri pe meciurile internaționale. Avem o mulțime de partide cu miză, atât în Europa, cât și pe continentul sud-american. Cele mai importante dintre acestea, evident, meciurile în care vor fi implicate națioanelele noastre, de seniori și Under 21. 

”Tricolorii” mici dispută marți seară partida decisivă pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Dacă se impun în fața Danemarcei, reprezentativă ce și-a adjudecat deja prima poziție a grupei, elevii lui Mutu își asigură prezența în turneu, fără a mai sta la mâna altor rezultate. În cazul unei remize sau a unui eșec, vor conta punctele câștigate de contracandidatele României, în clasamentul celor mai bune locuri 2.

Pariez la cota 1.67 pe România U21 – Danemarca U21, un prim pont din cele 14 pregătite pentru astăzi. Mizem și pe derby-ul Spania – Germania din Liga Națiunilor, dar și pe confruntările din preliminariile sud-americane pentru Mondialul 2022. Jocul rundei se dispută la Montevideo și le opune pe Uruguay și Brazilia.”

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu