TREI ZILE DE PONTURI ȘI BILETE PARIURI (31 MARTIE – 1 APRILIE) 🍀 FACI PARIU #369
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

TREI ZILE DE PONTURI ȘI BILETE PARIURI (31 MARTIE – 1 APRILIE) 🍀 FACI PARIU #369

FACI PARIU #369 : TREI ZILE DE PONTURI ȘI BILETE PARIURI (31 MARTIE – 1 APRILIE)

Pariurile weekendului sunt aici! Vă invit să urmăriți un nou episod FACI PARIU cu selecții și mai ales bilete de pariuri pentru sâmbătă, duminică și luni. Iar dacă doriți ceva în plus, aici aveți o mulțime de rotiri gratuite cu care să vă distrați în weekend! 

Biletul de sâmbătă

Biletul de sâmbătă propus la Faci Pariu #369 este o dublă din La Liga. Sevilla încă nu este 100% salvată de la retrogradare, iar deplasarea la Getafe va fi cu siguranță dificilă, mai ales că trupa gazdă și-a refăcut moralul frumos după succesul din etapa trecută, tot pe teren propriu, 1-0 cu Girona. Aici pariez X SAU ambele marchează. Mai simplă ar trebui să fie misiunea Barcelonei, acasă, cu Las Palmas, mai ales că trupa lui Xavi vine după câteva evoluții de top. Mă refer la victoria din UCL cu Napoli, 3-1 și la succesul foarte clar de la Atletico Madrid, 3-0.

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

Bilet pariuri duminică și luni

Al doilea bilet din Faci Pariu #369 conține ponturi de duminică și luni. Celtic nu are voie să facă pași greșiți în fief-ul ultimei clasate, Livingston. Mizez pe victoria alb-verzilor la minim două goluri diferență.

Două ponturi de luni pe combo. Pariez pe minim două goluri în Bologna – Salernitana. Tot pe goluri investesc și la meciul Villarreal – Atl. Madrid. Formația lui Simeone a avut timp să-și lingă rănile după eșecul cu Barca, iar pe terenul celei de-a 9-a clasate poate relua asaltul pentru topul 4 din La Liga. Pariez la Faci Pariu #369 pe maxim 2 goluri ale gazdelor și cel puțin o reușită a grupării din capitală.

Biletul weekend-ului 30-31 martie

Biletul weekendului este realizat de colegul meu, Lucian. Rețeta o știți: 500 de lei jucați, pentru un câștig de 2000 de lei sau mai mare. Biletul pe care îl vedeți acum pe ecran a fost postat încă de ieri pe canalul nostru de YouTube. De altfel, toate aceste bilete ale lui Lucian se postează în fiecare zi de vineri, încă un motiv să vă abonați la canalul nostru de YouTube. Vi-l prezint și eu, în episodul Faci Pariu #369

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #369 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu