”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.11): 7 de profit! 3 pronosticuri pentru Europa League »»
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.11): 7 de profit! 3 pronosticuri pentru Europa League »»

Dacă marți și miercuri ne facem calcule de profit cu semifinalele retur din Liga Campionilor, joi e timpul pentru Liga Europa. În completare, selecții din Liga 1 și Bundesliga! Pariază cu 1000 lei bonus!

Dacă marți și miercuri ne facem calcule de profit cu semifinalele retur din Liga Campionilor, joi e timpul pentru Liga Europa.

Manchester United este pregătită să strige ”prezent!” la Gdansk. Fernandes & co. își fac bagajele pentru finală, după setul la 2 din turul cu Roma. Nu a fost un meci ușor, însă ”diavolii” și-au arătat forța superioară, într-o repriză secundă câștigată cu scorul de 5-0!

Villarreal s-a impus cu 2-1 în turul cu Arsenal, însă Emery știe că returul va fi infernal. Londonezii argumentează cu experiența net superioară la acest nivel, în ajutorul ”tunarilor” venind, evident, și reușita lui Pepe din Spania. În schimb, Villarreal nu-și dorește decât să continue seria incredibilă din stagiunea de Europa League. 12 victorii și o remiză au înregistrat spaniolii în cele 13 meciuri din competiție!

Cu acest scor de 2-1 în cota 8, accesez, din nou, oferta 888 WIN WIN. Pariază 50 de lei pe o cotă de 5 sau mai mare, iar dacă varianta este câștigătoare, 888 îți creditează în cont un pariu gratuit de 25 lei. Atenție, poți câștiga câte un pariu gratuit în fiecare zi a anului. 

Pariuri în cote bune am pregătit și pentru alte partide interesante de azi. În prim plan Liga 1, cu Academica – CFR Cluj și FC Botoșani – FCSB. Se joacă și în Bundesliga, cu o restanța Hertha – Freiburg în care mizez pe interval de 2-4 goluri.

La fel ca și voi, sunt nerăbdător să aflu echipele ce se vor înfrunta în finala Europa League, dar până atunci arunc un ochi și pe ceea ce ne rezervă weekend-ul. Putem plasa primele pariuri din timp și nu oricum, ci gratuit, în Super 8.

Intuiește rezultatele ”1,X,2” pentru cele 8 partide selectate și pregătește-te să pui mâna pe marele premiu de 200.000 de lei! În plus, chiar dacă nu nimerești  toate rezultatele, oricum câștigi ceva, casa de pariuri 888 oferind 5 lei pariu gratuit pentru fiecare predicție corecta.
Ia-i pe toți!”

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu