”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.111): Variantele de vineri sunt livrate » 12 pronosticuri gratuite!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.111): Variantele de vineri sunt livrate » 12 pronosticuri gratuite!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.111): Variantele de vineri sunt aici » 12 pronosticuri gratuite!

După două săptămâni cu fotbal internațional, în weekend revenim în competițiile interne. Astăzi pariez pe  12 dintre meciurile programate.

Startul etapei interne se dă la Medias, cu Gaz Metan încercând să mențină, contra lui Dinamoi, ritmul bun din ultimele 3 runde. Și ”câinii” au mai prins curaj, după ce etapa anterioară, contra Utei Arad, au fost la câteva secunde distanță de al 3-lea succes al campionatului.

În Bundesliga, Hoffenheim luptă pentru al 7-lea succes consecutiv în duelurile cu Koln. Fără Messi și Neymar, dar cu Mbappe în mare formă, PSG nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul de la Paris cu Angers.  

Zweite Bundesliga ne propune disputa locurilor 13, respectiv 4, Hannover – Schalke. Dacă se impun, ”minerii” egalează la puncte liderul, St. Pauli. În Championship, West Brom primește vizita lui Birmingham, formație cu un singur punct cucerit în ultimele 5 runde. Pariul meu pentru acest meci are cota 1.98.
Mizez și pe Club Brugge – Kortrijk, ultimul test al gazdelor înainte meciului de Liga Campionilor cu Manchester United.

Astăzi plasăm și predicțiile în Super12. Runda săptămânii se joacă pentru încă 24 de ore, iar premiul pus la bătaie este același: 10.000 lei cash. 

Pentru a participa la predictorul nostru gratuit trebuie doar să instalați aplicația Super12  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON


Lasa un comentariu